Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklisinda Okan hocam aşk mektubu gonnderdi Boey e .Boeyde beğendi.:)

Oluyorsa olsun olmuyorsa da defteri kapatıp net başka isme gidip bitirilsin diye diyorum.

Okan hoca ısrarla istiyormuş çünkü Boey ve stoper (Singo)
Istiyor olabilir orda problem yok, bende isterimde. Adam pek burali olmuyor gibi. Eger bakilan bir isim olabilitesinvarsa boey yuzunden dumen cevrilmemeli onu diyorum.

Singo baya pahali deniyorduda, sanki iki soruyada cevap gibi. Hem stoper hem sag bek icin dinamik adam.

Alllaaahuekberrr
1753618969825.webp

jakobs baba monacodan adam cözer istesek

Bu sene city neden piyasaya girmedi acaba ? Onlarda mı son günü bekliyorlar fiyatlar düşsün diye

Istiyor olabilir orda problem yok, bende isterimde. Adam pek burali olmuyor gibi. Eger bakilan bir isim olabilitesinvarsa boey yuzunden dumen cevrilmemeli onu diyorum.

Singo baya pahali deniyorduda, sanki iki soruyada cevap gibi. Hem stoper hem sag bek icin dinamik adam.
Can dunde yazdım Allah peygamber askina onuda bunu yapardan vazgeçelim parasına bakmaksızın.Bize iyi gelmiyor onuda yapar bunuda yapar.Sagbek olayı ciddi bir olay ve bize ciddi sagbek lazım.Kanayan yaramiz.Avrupada oranın otobana dönmesini istemiyor isek Safkan sagbek almalıyız.Amasi fakati olmadan.Cuestayida öyle almadinmi sunuda var bunuda var?Nesi var

Manu yerinde olsam sara barış paketine 90 milyon pound gönderdim açıkcası

Can dunde yazdım Allah peygamber askina onuda bunu yapardan vazgeçelim parasına bakmaksızın.Bize iyi gelmiyor onuda yapar bunuda yapar.Sagbek olayı ciddi bir olay ve bize ciddi sagbek lazım.Kanayan yaramiz.Avrupada oranın otobana dönmesini istemiyor isek Safkan sagbek almalıyız.Amasi fakati olmadan.Cuestayida öyle almadinmi sunuda var bunuda var?Nesi var
Itiraz yok bonservise asla hic itirazim yok. Insallah o nakit ve formul vardir anlaminda diyorum ben.

Maddi konularda ben maasi dert ederim, bonservisi degil

Itiraz yok bonservise asla hic itirazim yok. Insallah o nakit ve formul vardir anlaminda diyorum ben.

Maddi konularda ben maasi dert ederim, bonservisi degil
Haklisinda ben maddiye takılmadan söyledim.Soyledigin isim günlerdir dönüyor vede hem orada hem şurada hem burada kullaniriza takıldım.Olmuyor ve olmayacakta böyle birşey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt