Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.218
- 25.595
- 2.598
Arda unyayi kocaeliye kiralayalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır kanki arda oynar bu sezon hatta sağ bekte çok kullanacağız bence, hocanın stoper+sağ bek tanımına uyuyorArda unyayi kocaeliye kiralayalim
Beyni de var
Arda yı aldıran da farkında olmanı sağlayan da hoca zaten… Okan hoca olmasa adamdan haberdar bile olmayacaktınız…Arda kocaeliye kiralanip üst düzey bi stoper alinmali
Maalesef hocamizin elinde çürür arda
Adam Rocky antrenmanı yapıyor
Hangi Türk genci elinde çürüdü? Forma verdiğinde ışık verenlerin hepsini yükseltti.Arda kocaeliye kiralanip üst düzey bi stoper alinmali
Emin de görece baya gelişti kiralık sürecündeArda yı aldıran da farkında olmanı sağlayan da hoca zaten… Okan hoca olmasa adamdan haberdar bile olmayacaktınız…
Bu arada takımsa kalması lazım. Bizim kiralık gidenler daha da kötü oluyor kiralık sürecinde. Tek istisna yunus oldu bir de geçmişte arda…
Biraz ama bence biz yokluktan çok abarttık emin i? Hoş şu anda nasıl bilmiyorum…Emin de görece baya gelişti kiralık sürecünde
yarışabileceği takıma gittiği için fiziğini ve oyununu mecbur kaldı geliştirmeye. Bizim seviye olmadı belki ama baş altı takımlarda rahat kadroyu zorlardı. Bjk de olsa misal 11 i zorlardı. Belçikaya gitmeyi niye o kadar çok istedi hiç anlayamadım ama. Hatat belçikanın kıytırık bir takımınaBiraz ama bence biz yokluktan çok abarttık emin i? Hoş şu anda nasıl bilmiyorum…
Arda kocaeliye kiralanip üst düzey bi stoper alinmali
kıyıcı yasaklanmalı git kadınlar matinesi çevir hüseyin efendi
Oynamıyorlar çunku ha sende yedekte oturmuş ha orada fark etmiyor. Gidipte oynayan bir yunus var o kadar.Arda yı aldıran da farkında olmanı sağlayan da hoca zaten… Okan hoca olmasa adamdan haberdar bile olmayacaktınız…
Bu arada takımsa kalması lazım. Bizim kiralık gidenler daha da kötü oluyor kiralık sürecinde. Tek istisna yunus oldu bir de geçmişte arda…