- 27 Ocak 2010
- 139.145
- 105.422
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi genç? Yunus Bay ve Kerem kastediliyorsa bunlar genç filan değildi, Okan hoca geldiğinde. Futbolda 20-21 yaş genç sayılmaz. Hoca döneminde altyapıdan çıkartılıp A Takıma alınan tek bir topçu yok maalesef. Ayrıca Avrupadan getirilen Yusuf, Eyüp, Gökdeniz yerinde sayıp duruyorlar.Hangi Türk genci elinde çürüdü? Forma verdiğinde ışık verenlerin hepsini yükseltti.
1 puan kaybının bile telafisi zor olan ligde; 2 sezon önce Sivas deplasmanında Ali Turap, geçen sezon ise Metehan'ın yaptığı gibi direkt skora etki eden hataları kaldırma lüksün olmuyor maalesef. Burada Okan Buruk'u suçlayamayız.Hangi genç? Yunus Bay ve Kerem kastediliyorsa bunlar genç filan değildi, Okan hoca geldiğinde. Futbolda 20-21 yaş genç sayılmaz. Hoca döneminde altyapıdan çıkartılıp A Takıma alınan tek bir topçu yok maalesef. Ayrıca Avrupadan getirilen Yusuf, Eyüp, Gökdeniz yerinde sayıp duruyorlar.
Ben de onu söylüyorum işte…Oynamıyorlar çunku ha sende yedekte oturmuş ha orada fark etmiyor. Gidipte oynayan bir yunus var o kadar.
Mal bunlar
senin futbolda dediğin yaş sınırı Türkiye'de henüz yok ne yazık ki. En basiti Boey i kadro dışı bırakmıştı bir şekilde kuş taşa çarptı şans buldu oradan aldı götürdü Boey. Yusuf,eyüp ve gökdeniz(izleyemedik net bir şey diyemem) hangi oynadığı maçta şu an Arda'nın verdiği ışığı verdi ya da alt yapıdan süre alan topçulardan hangisi bu ışığı verdi? Metehan galiba en çok şans bulandır alt yapıdan gelip. Metehan için dön geriye hocanın ilk geldiği seneye oynadığı zaman bu çocuk 1-2 seneye alır götürür diyebildik mi hiç?Hangi genç? Yunus Bay ve Kerem kastediliyorsa bunlar genç filan değildi, Okan hoca geldiğinde. Futbolda 20-21 yaş genç sayılmaz. Hoca döneminde altyapıdan çıkartılıp A Takıma alınan tek bir topçu yok maalesef. Ayrıca Avrupadan getirilen Yusuf, Eyüp, Gökdeniz yerinde sayıp duruyorlar.
Kiralama işini mal anadolu kuluplerine yapmaya devam ettigimiz surece değisen bir sey olmaz. Kiralayacagin kulup adam gibi bir kulüp olmalı.Ben de onu söylüyorum işte…
Sergen yine kabul etmez. Nuri olabilir. Terzic’e falan teklif yaparlar ama öncesindeSergen geliyor demek
Suçlu aramadığımız yok, hoca yetiştirici bir hoca değil. Mesela Fatih hoca bir çok altyapı topçusu çıkardı. Bu artıdır ama yarıştırmacı bir takımda hoca altyapıdan oyuncu çıkartmaması eksi yazmam ama sanki çok oyuncu çıkartmış gibi yapılması da doğru değil. En iyi topçular verildi Okan hocaya oda şampiyon oldu. Hepsi bu..1 puan kaybının bile telafisi zor olan ligde; 2 sezon önce Sivas deplasmanında Ali Turap, geçen sezon ise Metehan'ın yaptığı gibi direkt skora etki eden hataları kaldırma lüksün olmuyor maalesef. Burada Okan Buruk'u suçlayamayız.
Buyur bir kolpa
Mal bunlar
Yetiştirici hoca olmak bir zorunluluk değil ki zaten. O zorunluluk bence Anadolu takımları için var. Zorunluluk olmayan bir şey için de suçlama mantıksız olur. Bizim için Barış'lar Kerem'ler dönemsel olarak çıksın yeter. Belki de o isim bu sezon için Arda olacak. Okan Hoca bu isimlere güvenip formayı veriyor mu veriyor. Beni de orası ilgilendiriyor. Başka bir hoca kesemeyebilirdi Zaha, Tete ve Ziyech'i.Suçlu aramadığımız yok, hoca yetiştirici bir hoca değil. Mesela Fatih hoca bir çok altyapı topçusu çıkardı. Bu artıdır ama yarıştırmacı bir takımda hoca altyapıdan oyuncu çıkartmaması eksi yazmam ama sanki çok oyuncu çıkartmış gibi yapılması da doğru değil. En iyi topçular verildi Okan hocaya oda şampiyon oldu. Hepsi bu..
#yüzdeyüzGenç oyuncu konusunda bari fütursuzca övmeyin tdyi. 3 senede 1 adet 90 dakika tahammül ettiği genç oyuncu yok.
Oynatmayayım göndermeyeyim sonra bizden neden topçu çıkmıyor. Neden çıksın ki?
Arda Ünyayı beşiktaşın elinden kaptığımız yazıldı çizildi. Eğer kimse bilmeden oyuncuyu bulup getiren okan buruksa bjkye de o önermiş o zaman.