Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jankat var bir yıllardır altyapıdan çıkan kaleci. Tam şans verilmesi gereken zaman bu çocuğa. Çoğu maçta şans verilmeli ve hatta tzk da kale buna bırakmalı.
eee tamam o zaman ne diye kaleci diye çırpınıyoruz? Günay varken bir kaleci daha alırsak Jankat yok olacak. Sağ bek için niye transfer istiyoruz Ali turap var, stopere se ihtiyaç yok arda var metehan var, orta sahaya da ekstra isim almayalım, Eyüp bar Efe var Gökdeniz var… 3 forvet de eren yaparız…

Ben transfer döneminde bu oyuncuların yok sayılıp sürekli yeni transferler isterken bir yandan da bu gençlere süre verilmediği için milleti tenkit etmenin gereksiz ve yanlış olduğunu vurgulamaya çalışıyorum.

Gecen sezon sampiyon olduktan sonra ki son 2 mac kimi suclayalim rts?

Kendimizi kandirmayalim arda fln bu sezon da sans bulamaz

IṢik veren tum gencleri istisnasiz böyle kiralik göndermeliyiz

Berat sence bizim Yunus,Barış,Sane,Sallai rotasyonunda en az 1500 dakika süre bulabilir mi?

Alt yapıdan çıkan ve formamızı uzun süre giymiş tüm oyuncularda gördüğüm şey oynadığı 2-3 maçta o formayı kapıp bir daha vermemesidir.

Arda 3 tane hazırlık maçı yaptı ve şimdiden önümüzdeki sene rotasyonda 15-20 maçı garanti, ondan sonraki sene muhtemelen (eğer zıçıp batırmazsa) net ilk 11 oyuncusu. Şuan kimse de buna hayır demez.

Efe, Yusuf falan bunlar kaç defa oynadılar. Tamam ulan formayı verin bu çocuğa dedirten 1 tane performans olmadı.

Rennes falan değiliz abi şans bulan futbolcu o şansı sonuna kadar kullanacak. 2-3 maçta evet kendisini gösterecek. Taraftarı, teknik heyeti ikna edecek, heyecanlandıracak. Oyuncuyu parlatıp satacağız diye 30 maç oynatamayız. Yahu Uğur Uçar bile (o kötü sakatlığı yaşamasaydı eminim ki yıllarca hizmet ederdi) sezon başı 1-2 maçta öyle iyi oynamıştı ki, sağ bek transferi yapmayıp çocuğu direkt sağ beke yerleştirmiştik.

Edit: Bu sadece alt yapı için değil, 2. ligden falan transfer edilen genç yerliler için de geçerli. Barış ilk oynadığı maçta tüm defolarına rağmen nasıl bi hayvani fiziği olduğunu göstermişti. Kerem Aktürkoğlu o sene Barcelona karşısında şov yaptı.

Son düzenleme:
Gecen sezon sampiyon olduktan sonra ki son 2 mac kimi suclayalim rts?

Kendimizi kandirmayalim arda fln bu sezon da sans bulamaz

IṢik veren tum gencleri istisnasiz böyle kiralik göndermeliyiz

Bu çocuk bir iki (tzk maçıydı yanılmıyorsam) maç sonradan girdi iyi de oynadı, sonra bir daha görmedik

Berat sence bizim Yunus,Barış,Sane,Sallai rotasyonunda en az 1500 dakika süre bulabilir mi?
Oynadigi tum maclarda iṣik verdi tipki arda gibi, vermedimi? Ee hocan farki actigi maclarda sans verecek ozaman

Ama bende senin gibi dusunuyorum sans bulamazdi ve gitti, ki bende hepsinin ayni sartlar altinda gidip kiralik oynamalarini savunuyorum. Simdi sen bana bu soruyu niye sordun?

Jelert diyorsun da yerine alt yapıdan Ali Turap var. Git bir bak buradaki konusuna sayfa 10 dan itibaren neler deniyor. Yusuf hiç bir zaman ışık vermedi. Kiralayalım oyna dediler yok dedi. Osuruktan bir avusturya takıma kiraladılar orada bile forma bulamadı; burada hoca ne yapacaktı? Bizdeki Emin misal: kızgınım ona ama çocuk saygıyı hak etti. İlk çıktığı yaştan beri o takıma gitmem bu takıma gitmem triplerine girmedi, gitti oynadı. Eyüp aldığı sürelerde Selçuk bizdeki son zamanları gibi yan pas geri pas takılıyor. Bir şey denedi diye kimse (aklı başında olan) laf etmez ama yapmıyor. Kerem ilk geldiği sene hiç garantiye oynayayım diye davranmadı keza Barış. Bizim alt yapı takımın seviyesine göre çok kötü önce bunu kabullenmemiz lazım. Alt yapı işi bütçe ile alakalıdır, ET bunu farketti, bir şeyler yapmak için yırtındı ama yönetim ilgilenmedi bile. Biz istiyoruz ki alt yapıdan 5 e 10 kalas da gelse hoca onu yontsun elmas yapsın.
Ali Turap geçen sezon bildiğim kadarı ile Ümraniye’de kiralıktı, oynayan Berat luş oldu. Oda fena da oynamadı. Yusuf Barcelona yapmış topçu, sıkıntısı asla yeteneği değil ki… çalışması ve mantalitesi sıkıntı; bizzat hoca kendisi dedi çok iyi çalışıyor dedi, peki şans verdi mi? bir önceki sene de kiradaydı zaten.. sen hoca olarak eksikliklerini artılarını anlatmazsan şans vermezsen nasıl gelişecek? Evet bunlar sadece altyapı sorunu değil.. ayrıca dert Yusuf değil; şöyle Berata, Gökdeniz’e, Eyüp’e gelelim. Bir efeye şans verdi, oda yanlış anlaşıldı ve sonucu şampiyonluk kutlamasında yuhalanmasına sebep oldu.. hoca bu çocuklar yetine gitti cuestaya jelerte kereme filan şans verdi. Bahsettiğimiz Yusuf artık genç filan değil. Hala Yusuf’la jelertle filan uğraşıyoruz. Eleştirilen de bu, altyapıda topçu var mı yok mu varsa değerlendirilmiyor mu soruların muhatabı da hocadır. Çünkü teknik direktör o. İzleyecek, gerekirse bulduracak getirtecek.. Scout ekibi yönetici alt Yapı hocaları boşuna mı var; hocanın işi hepsini kullanacak.. Bak ardayı bulmuş, o zaman müteşekkiriz ancak 3 yılda bir arda olmamalı..

Ali Turap geçen sezon bildiğim kadarı ile Ümraniye’de kiralıktı, oynayan Berat luş oldu. Oda fena da oynamadı. Yusuf Barcelona yapmış topçu, sıkıntısı asla yeteneği değil ki… çalışması ve mantalitesi sıkıntı; bizzat hoca kendisi dedi çok iyi çalışıyor dedi, peki şans verdi mi? bir önceki sene de kiradaydı zaten.. sen hoca olarak eksikliklerini artılarını anlatmazsan şans vermezsen nasıl gelişecek? Evet bunlar sadece altyapı sorunu değil.. ayrıca dert Yusuf değil; şöyle Berata, Gökdeniz’e, Eyüp’e gelelim. Bir efeye şans verdi, oda yanlış anlaşıldı ve sonucu şampiyonluk kutlamasında yuhalanmasına sebep oldu.. hoca bu çocuklar yetine gitti cuestaya jelerte kereme filan şans verdi. Bahsettiğimiz Yusuf artık genç filan değil. Hala Yusuf’la jelertle filan uğraşıyoruz. Eleştirilen de bu, altyapıda topçu var mı yok mu varsa değerlendirilmiyor mu soruların muhatabı da hocadır. Çünkü teknik direktör o. İzleyecek, gerekirse bulduracak getirtecek.. Scout ekibi yönetici alt Yapı hocaları boşuna mı var; hocanın işi hepsini kullanacak.. Bak ardayı bulmuş, o zaman müteşekkiriz ancak 3 yılda bir arda olmamalı..
Yusuf 1 kere kiralandı. o da avusturya ekibine. Mentali sorunlu olan birisine ne yapabilirsin? Batuhan vardı eskilerden. Hiç kimse bir şey yapamadı yahu. Emre Mor'u FT bile adam edemedi. Bazıları olmuyor işte. Hocanın elinde 20+ oyuncu var hepsine senin dediğin kadar vakit ayırırsa bir günün 50 saat filan olması lazım.

eee tamam o zaman ne diye kaleci diye çırpınıyoruz? Günay varken bir kaleci daha alırsak Jankat yok olacak. Sağ bek için niye transfer istiyoruz Ali turap var, stopere se ihtiyaç yok arda var metehan var, orta sahaya da ekstra isim almayalım, Eyüp bar Efe var Gökdeniz var… 3 forvet de eren yaparız…

Ben transfer döneminde bu oyuncuların yok sayılıp sürekli yeni transferler isterken bir yandan da bu gençlere süre verilmediği için milleti tenkit etmenin gereksiz ve yanlış olduğunu vurgulamaya çalışıyorum.
Kale için 20 yaş genç sayılır. Direk veremezsin kaleyi, Günay da yeterli değil kale için. Sanki Günay yeterli gibi demişim, Günay yeterli değil. Ben zaten jankat oynamalı dedim ve gerekirse ztk maçları sadece jankat oynamalı.. yani Günay 3. Kaleci olsun. İki kaleci ile lig gitmez. Jankat şu an için Günay ise kabiliyeti sınırlı olduğu için 1. Kaleci olamazlar. Bir kaleciye ihtiyaç var. Tabi ŞL de oynayacağımızı da varsayarak yetersiz diyorum, yanlış anlaşılmasın

Son düzenleme:
pazar günümüzü de zehir ettiler yine

Yusuf 1 kere kiralandı. o da avusturya ekibine. Mentali sorunlu olan birisine ne yapabilirsin? Batuhan vardı eskilerden. Hiç kimse bir şey yapamadı yahu. Emre Mor'u FT bile adam edemedi. Bazıları olmuyor işte. Hocanın elinde 20+ oyuncu var hepsine senin dediğin kadar vakit ayırırsa bir günün 50 saat filan olması lazım.
Mental sorunlu kabul ve zaten konu Yusuf değil; özellikle belirtiyorum 19 yaş altı; mesela Berat.. ne kadar oynatıldı? Gökdeniz Eyüp filan geçtim..
kabul etsek de etmesek de hoca geçen yol ciddi manada bocaladı ve özellikle formsuzdu.. herkes orta saha deyince, o, 12 kişi ile mi oynayacaz dedi.. altyapıyı filan nerde düşünsün.. çünkü kafası farklı yerdeydi. Sanırım özel hayatındaki sıkıntılar etkiledi. İlk yıl hoca için zordu, kabul hatta ikinci yıl da buna ekleyelim.. ama hoca 3. Yılında da birşey koymadı ortaya genç oyuncu ve altyapı anlamında.

Son düzenleme:
Mental sorunlu kabul ve zaten konu Yusuf değil; özellikle belirtiyorum 19 yaş altı; mesela Berat.. ne kadar oynatıldı? Gökdeniz Eyüp filan geçtim..
kabul etsek de etmesek de hoca geçen yol ciddi manada bocaladı ve özellikle formsuzdu.. herkes orta saha deyince, o, 12 kişi ile mi oynayacaz dedi.. altyapıyı filan nerde düşünsün.. çünkü kafası farklı yerdeydi. Sanırım özel hayatındaki sıkıntılar etkiledi. İlk yıl hoca için zordu, kabul hatta ikinci yıl da buna ekleyelim.. ama hoca 3. Yılında da birşey koymadı ortaya genç oyuncu ve altyapı anlamında.
Bizim alt yapı bizim seviyemiz için kötü. Giren gençlerde bunu görüyorum. Sen torpil de ben yetersiz ilgilenme diyeyim başkası bütçe desin ama bizim alt yapı kötü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt