Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyuncu satışı yapmamız lazım
Frankowski
Cuesta
Nelsson
Morata

bu 4ü bu hafta kesin gider gibi
Jelert ve Yusuf kiralanır bence

Köhn ve Zaniolo'nun durumu da gelecek oyunculara göre netleşir

Translar nerde aloo
bunemksinirli.gif

Yusuf ve Jelert ile boşa giden iki kontenjanı orta saha için kullanmak lazım bence. Birisi biraz daha bir şeyler kanıtlamış 8-10 , diğeri ise Lemina yerine potansiyeli olan bir deneme olabilir. Maalesef Kaan ve Berkan(gidecek bence) o bölgede olmayacak.

bitirebilir değil 31 inde kadro vermeleri lazım.

bitireceklerdir kesin.

transfer olup 3 gün sonra maça çıakracak sonuçta kim gelirse gelsin. skriniar geçen sene burada olduğu için sıkıntı yaşamaz.

ama o paraları hakeden bri trasnfer asla değil - mecbur kaldılar ödemeye.

Sane gelmiş Osimhen gelmiş belki Donnarumma ya da Ederson gelecek, Sara gibi Barış gibi Davinson gibi oyuncular Şampiyonlar liginde başarılı olmak varken,ligde şampiyon olmak varken dandik takımlara gitmezler astronomik teklifler alacağımızı da düşünmüyorum

Benim korkum bu jelerti cuestayi Yusufu falan kim alır.Hadi Frankowski nin Fransa'daki piyasası var Köhn 3 e 5 e bir alman kulübüne gider Nelson neticede Danimarka milli topçu ama bu jeler cuesta ve yusuf çok ama çok kötüler

Benim korkum bu jelerti cuestayi Yusufu falan kim alır.Hadi Frankowski nin Fransa'daki piyasası var Köhn 3 e 5 e bir alman kulübüne gider Nelson neticede Danimarka milli topçu ama bu jeler cuesta ve yusuf çok ama çok kötüler
Franki ve Cuesta'nın menajerleri iyi deniliyor. Bu iki arkadaşı, zararı minimize ederek satarız gibi görünmekte

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt