Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diaz bile bugün münihe gidiyor. Gyökeres bile gitti. Nedir Osimhen sorunu? Bu teknoloji çağında evrak vs bu kadar uzar mı ?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evrak değil biraz adamların bilerek yıldırma politikası biraz da bizim de organize halimiz ve saçmalıklarımız

75mye oyuncu alıyoruz tarihimizde ilk defa önüne gelene 50-60-70-100 sıkan takımlarla karşılaştırıp kulübe baskı yaratmayın

Diaz bile bugün münihe gidiyor. Gyökeres bile gitti. Nedir Osimhen sorunu? Bu teknoloji çağında evrak vs bu kadar uzar mı ?

Peşin ödenecek parayı muhtemelen daha geçen hafta toparladılar.

Onun işlemleri sürmüştür.

Gyökeres transferi 2 katı falan sürdü muhtemelen Osimhenin

İlk kez bu seviyede transfer yapıyoruz vardır teferruatları illa ki

bu golde barış ne kadar büyük iş yapmış yine de burda Mertens tipi oyuncunun önemini görüyoruz, ceza sahasına sızıp pırpır golü düşünen oyuncuya ihtiyacımız var, o bölgede Sara,İcardi,Yunus gibi oyuncular Mertens'in yaptığını yapamaz mutlaka bu tarz bir oyuncu bulmamız lazım

Osi yine c.tesi gelsin KAP resmi imza isi bari bitsin hafta ici
Rahat olabiliriz bu surecte.

Kaleciye odaklanmak lazim. Donnaruma fantazisine isimden dolayi okeydim ama beklentim yoktu. Ederson ve gundemdeyse belcikali genc kaleci var galiba masada, ben belcikaliya profil olarak daha sicak bakarim. Genc, ucuz maas...bonservis o konuda benim bakisimda problem degil. Genede sonuclanmasi gerekn bir surec yakin zamanda.

defans+firsat ortasaha transfer sonuna kadar gidecek surecler

Bu bjk tam mal Rafa'yla birlikte ise yarayan tek adamlari Gedson'di onu da satiyorlar ..Gedson gittikten sonra orta sahaya 3 tane Orkun koy bir halta yaramaz

Bu bjk tam mal Rafa'yla birlikte ise yarayan tek adamlari Gedson'di onu da satiyorlar ..Gedson gittikten sonra orta sahaya 3 tane Orkun koy bir halta yaramaz
En başta Orkun hataydı ama onu alınca bence de mantıklı olan Gedson'u satmak fakat Orkun'un yanına Lemina tarzı 6 almazlarsa daha beter olurlar.

Gedson giderse bjk 10.falan olur .
Rashica yi da küstürdü taraftar .Zaten takimlarinda 5 tane falan adam vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt