Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silva-Zanyola kafa kafaya takas. Yoksa uzasinlar.

Abi 10 gün sonra lig macimiz var

Atanimiz ve tutanimiz yok

REZALET

1753697099415.webp

zararına falan değil BBne para gidiyorsa zarar değil ki öyle ya da böyle o parayı vereceklerdi zaten
Şöyle düşün senin 10.000.000 Euro (TL karşılığı) borcun var ve senelik %45 faiz işliyor.

4.500.000 Euro sadece senelik senden gidiyor. 10.000.000 Euro borcun da bir gram değişmiyor.

İşte o para Gedson’a gitti.

Serkan Akkoyun: "Mourinho’nun maç sonu röportajını izledim, tercüman bazı yerleri hiç çevirmedi. Farklı çevirdi demiyorum hiç çevirmedi.

Mourinho diyor ki “Başkandan buraya ve buraya 2 tane acil, 1 tane de Ağustos sonunda olabilir dediğim 3 oyuncu istedim. İstediğim oyuncuları isimlerine kadar açıkça biliyorlar. Bu maçtan sonra başkan sanırım “hocam ve direktörüm haklıymış” diyecektir..."

Bunu neden çevirmez bir tercüman sebebini bilmiyorum…"

Şenol Güneş: "Düştüğümüz kuyu sandığımız kadar derin değil ama tutunmaya çalıştığımız ip çok kısa."

ya hazırlık maçında diyorsun

yunus sakatken avel gibi sahada dolanıyırdu kışın 0 gol 0 asistle

osi barış olmasa gol atamıyorduk

gerektiği yerde kendini gösterecek haxırlık maçında değil
Gecen sezon lig sonuna dogru baya toparlanmisti. Bu sezon da ustune koya koya geliyor iste. Sevinecegini topcu degil diyon yav

Ederson cepte değil City’nin istediği bonservisi düşürmesini bekliyoruz.
Ederson’dan sonra 3 veya 4 yabancı transfer daha yapılacak muhtemelen ona göre bütçe planlaması var
Ederson harici 2 maks 3 oyuncu alınacak. Stoper- sağ bek ikisini birlikte oynayabilecek oyuncu öncelikli yoksa sağ bek+ stoper bir de orta sahaya fırsat transferi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt