Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taraftar olarak biz kendimizi zaten çok yükseklerde görüyorduk, yönetim anlayısı bizim noktamıza yeni geldi diyelim.
yoksa biliyosun gs avrupada kapıyı çeyrek finalle açar taraftara göre. ister muğdatla oyna, ister mustafa sarp.
Potansiyel bunu çağırıyor çünkü. Bizim her daim Avrupa'nın ilk 15-20 takımıyla kafa kafaya oynamamız lazım. Rakibimiz onlar. Bu seneden umutluyuz bakalım.

Smash22.gif

Potansiyel bunu çağırıyor çünkü. Bizim her daim Avrupa'nın ilk 15-20 takımıyla kafa kafaya oynamamız lazım. Rakibimiz onlar. Bu seneden umutluyuz bakalım.
bu sene olmazsa sneye o olmazsa diğer sene. doğru yapılanmayla artık alıskanlık haline gelmeli. 3 4 sene bu yapılanma için yeterli bi süre. defolulardan kurtulup sağlam takım kurmak için. cl ne her sene kapak atmalıyız. büyüyerek devam edeceğiz bu doğrultuda.

Gelen biri var. Osimhen ile ilgili biri. Muhtemelen arkasından da Osimhen gelir, bu yüzden bu hafta Osi’yi de bekliyorum yazdım

Yazmis sco. Adamin avukati, esi cocugu ya da gardidir
Gardi bizle alakalı, eşi çocuğu Osi ile birliktedir herhalde. Avukatıdır işlemleri halletmek için önden geliyordur belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt