Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Adminden doğru bilgi geldi bunlar zaten uzatılmış tff ye bildiriliyor diye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nolmuş buna?
Günay sanchez yunus gelir. Berkanı bilmiyorum abi.Yunus'un sözleşme uzatmada gelsin artık. Barış'ın gelmişti 2028'e kadar Tff'ye. Sanchez, Yunus bir de gitmeyecekse Berkan'ın sözleşmeler uzatılacak sanırım.
Satmayız mesela.2 sene cl 10+ gol atsa osi kaça satarız la
Futbol giderleri şu an arttı, amatör şube harcamalarını arttırmana sebep oluyor yüksek vergi. Git bonservis harca daha karlısın yani.Anladım. %20 ye denk geliyor. Yarısını geri alıyorsan o muhkkak bir yerden düşülüyordur yani senden çıkıyor gibi görünse de başka bir harcama kaleminden düşülüyor. Ticaretten biliyorum onu direk %20 sayabiliriz.
Yani ortalama %30 düşük kalıyoruz Avrupa'dan. O halde orada brüt 10 milyona oynayan adama biz brüt 7,7 verdiğimizde yine aynı maaşı almış oluyor diyebiliriz.
Erman Yasar'in agzini yamulta yamulta relax konusmasindan ne tur bir zevk aliyorsun acaba?dünyanın en makara duolarından biri. Bjkliler diye mi iticiler diyorsunuz acaba ?
Satmayalım zaten de , ne bekleriz anlamındaSatmayız mesela.![]()
100Satmayalım zaten de , ne bekleriz anlamında
Barış, 2. şampiyonluk sezonunda uzatmadı mı Erden Timur varken?Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı'nın sözleşmesinin 2027 yılına, Kaan Ayhan'ın sözleşmesinin ise 2028 yılına kadar uzatıldığını TFF'ye bildirdi.
Kaldi yunus ve baris
Bu işlere biraz şöyle bakmak lazım; alınabilecek kaç yerli var oynatabilecek kaç yerli var seneye kural 10+4. Türk topçular çok iyi demiyorum ama en çok desteklenmesi gerekenler onlar.tu allah kahretmesin
Barış'ın hali hazırda 2028'e kadar sözleşmesi geçen sene bildirilmişti sanırım. Yunus kaldı bir tek.Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı'nın sözleşmesinin 2027 yılına, Kaan Ayhan'ın sözleşmesinin ise 2028 yılına kadar uzatıldığını TFF'ye bildirdi.
Kaldi yunus ve baris