Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens gitti yerine isim bile geçmiyor lan

Her maçı torreira sara lemina 3lüsüyle oynamayı mı düşünüyor bunlar

sağ bek, stoper desen zaten o transferlerin olacağı bile şüpheli, alabilirlerse bi kaleci alır kapatır bunlr transferi

Barışı falan satmazlar inş

Fabrizio iti donna mevzusunda 1 kere ismimizi geçirmemiş youtube'de. Ali fena fonluyor bunu bu sene zaten özen gösteriyor bizim ismimizi yazmamak için.

Morata'yı hakkaten kadroda mı tutacağız yoksa tok satıcıyı mı oynuyoruz acaba. İcardi'nin 1-2 aya anca hazır olacağını varsayarsak çok da mantıksız değil ama bilemedim. Morata da rotasyon oyuncusu olmayı kabul edecek bir adam değil.

Musleranın gideceğini 2024 eylülde 3 yaşındaki çocuklar biliyordu bunlar hiçbir hazırlık yapmamış belki 1 sene daha ikna ederiz kafasıyla. Hiçbir konuda öngörü sahibi değiller, aksiyon alamıyorlar. Bıktık vallahi yeter
Mantik olarak hepimiz Muslera'nin yerine gececek ismin 6 ay - 1 sene oncesinden belli olmasini isteriz ama gercekte oyle olmuyor malesef.

Top 5 ligde kafaya oynayan bir ekip degilseniz, hele ki Turkiye liginde oynuyorsaniz hicbir oyuncu size devre arasinda ya da 1 sene oncesinden tamam demez. Kendine talip olacak takimlari gormek ister, sonra gelir. Ha diyebiliriz ki keske bu kaleci Mayis-Haziranda belli olsaydi, o konuda haklisin fakat Osimhen olayi ve ona ayrilacak butce bu planlari bozdu malesef. Osi olmasaydi Petrovic'i bitirebilirdik erkenden.

Beklentileri gercekci tutmak lazim. Herkes Sane gibi pat diye karar verip gelmiyor buralara.

Beyler bilmedigimden soruyorum

Bizim Kina sadece kadinlar olcakmis

ben sadece romantik dans yapip, kina yakima bekleyip cikmam lazim degilmi

bilgisi olan warmi

Bir kınaya gittim. Baştan kadınlar toplandı. Sonra biz damatla beraber biraz geç gittik. Arkada bir odada takıldık bir süre. Ondan sonra dediğin gibi ufak bir dans ve kına mevzusunda ana salona geçtik. Ondan sonrası ne kadar sürdü, nasıl bitti orasını hatırlayamıyorum ama çok uzun sürmedi galiba. Ancak yöreden yöreye de çok değişir bunlar. Benim gittiğim Edirne yöresiydi.

Rolling Back It Up GIF
panda GIF

Stresli bir şekilde şu şekil bekliyoruz.

Osimhen oldu...onu geçelim, endişeye gerek yok.

fakat bu yönetimin diğer konularda hiç bir şey yapmdığı gerçeğini örtmüyor. kaleci konusunda süreçleri getirirsin bir yerlere , diyalogları sıcak tutarsın, Osimhende artık her şey tamam gibiyken oradaki süreci devam ettirirsin.

burda sınıfta kaldıkları çok açık.

hatip her zamanki gibi Fail ötesi.
valla adı geçen kaleciler öyle lazyodan uğurcan ,eyüpten berke çemişgezekspordan abdullah değil.City kalecisi kovaluıyorlar 2 günde bitecek iş değil.İyi bir kaleci alacaklar mecbur okan hoca her yerde söyledi bunu .Bir de iyibirsağ bek alırsak osi sane kale sağbek gayet yeterli olur lig ve avrupa için hele stoper de olursa bence gayet harika olur.Orta saha ihtiyacımız olduğunu sanmıyorum .Yunusdan daha iyi bir 10 no bulmak çok zor

valla adı geçen kaleciler öyle lazyodan uğurcan ,eyüpten berke çemişgezekspordan abdullah değil.City kalecisi kovaluıyorlar 2 günde bitecek iş değil.İyi bir kaleci alacaklar mecbur okan hoca her yerde söyledi bunu .Bir de iyibirsağ bek alırsak osi sane kale sağbek gayet yeterli olur lig ve avrupa için hele stoper de olursa bence gayet harika olur.Orta saha ihtiyacımız olduğunu sanmıyorum .Yunusdan daha iyi bir 10 no bulmak çok zor
buna saygım var ama süreçleri geç başlatıyorlar düşüncesindeyim , trasnferin kolay olmayacağı zaten belli.

Mertens gitti yerine isim bile geçmiyor lan

Her maçı torreira sara lemina 3lüsüyle oynamayı mı düşünüyor bunlar

sağ bek, stoper desen zaten o transferlerin olacağı bile şüpheli, alabilirlerse bi kaleci alır kapatır bunlr transferi

Barışı falan satmazlar inş

Avrupa’da yine hezimet gelicek olacağı bu. Boşuna 75m veriyor yönetim forvete, 30 m 10noya, stopere harcacıklar diye ödleri kopucak. Futboldan da anlamıyolar para varda menajere yaptırtıyolar zaten kadroyu. Mertens- muslera emekli olacağı 1 sene önceden belliyken sezona 2 mevkisiz giriyoruz işe bak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt