Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağustos girdiği anda yangına başlarım. Kaleci konusu şakaya gelmez. Bir de Osimhen bitmeden kaleci, kaleci bitmeden diğerleri konusunda net hamle yapmıyorlar. Yine kudurtacaklar bizi transfer dönemi bitene kadar...

kına gecesi nişan degil

nişan daha önce yapılır. kına gecesi dügünden önceki gündür kına yakılır
tamam biliyorum ben de o yüzden öyle demenize şaşırdım, nişan sonrası pasta dediniz ya ondan, yanlışlıkla yazdınız herhalde : ) ben de zaten sizle aynı şeyleri yazmışım,kına düğünden 1 gece öncedir, nişan aylar önce yapılır

Anlaşılan ligin ilk 2 haftasına Günay - Morata atan tutanı ile çıkacağız..

Bu Dona muhabbeti bana hiç gerçekçi gelmiyor. Dedikleri gibi paragöz bir adamsa 1 yıl yedek oturur, bonservisi için ödenecek parayı, imza parası olarak kendisi cukkalar..

Gelecek adamların Ağustos ayında gelip, gideceklerin de Ağustos ayında gitmesi gerekiyor artık.. Eylül e kalırsa panik başlar..

Kulüp finansal olarak nefes almışken, rakipler saçma sapan hamleler yapıyorken, Ağustos ayını iyi değerlendirip vurup geçmek gerekiyor.. Bu ayı iyi değerlendirmemiz lazım..

Son hafta fırsat transferi kollanması gerekirken; yıllardır aynı hatayı yapıp, takımın temel taşlarını son haftada tamamlamaya çalışıyoruz.

Başında Salim Manav olan bir twite karşı ifademiz nettir

1753732513670.webp

chevalier'i kiralamazlar tabii ki :D

ikincisine ikna olmazlar gibi - bonservis isterler sonuçta. kontratı bitecek sonuçta - bilmiyorum kolay formül değil , tek isteyen bizde değiliz besbelli.

adamda bitiyor iş bence bir noktada. gelmek isterse biraz daha hareketli olurdu gündem , orasıda soru işareti.

o yüzden gidip edersonu bitirmeleri lazım bence. oda net kalacaksa artık neyse sonraki plan uygulamak lazım.

çok uzamadan kalecinin adapte olup CL ye hazır kadro ile giriş mühim baya.
Donna imza parasi almak istiyorsa bonservisiyle satamazlar. Chevalier'i alırlarsa Donna'yi kiralayabilirler, yedek oturtup 10 milyon maasini vermektense. İki uc milyon kiralama ücretide verebiliriz.

5 big ligden biri
orta segmant takım
Avrupa kupalarında iyi bişeyler yapmış
hem 3lü hem 4lüde sağ bek oynayabiliyo demek 3lü oynuyo takımı
bu kimdir

Oynadığımız oyun çok eforlu bir oyun. Bu oyunda stoperlerin de orta sahanın da geniş rotasyona sahip olması şart. Minimum 1 stoper ve berkan gidecekse 1i defansif 1i ofansif 2 orta saha şart bu takıma. Lemina müthiş topçu ama asla Torreira gibi senede 45 maç kaldıracak bir fiziksel kapasiteye sahip değil. Oraya kesin 1 ekleme yapmamız lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt