Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.441
- 43.257
- 3.748
Kohn jelert frankowsi cuesta zaniolo nelson kac para gelir
30 gelse iyidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendine ban atabiliyor musun?köhn köhnde
Köhn için artış yapacaklardır. Frankowski için Paris Fc bonservisiyle teklif yapma durumu var, Zaniolo için 9-10 milyonluk bonservis teklifinden bahsediliyor menajerinin getireceği Flamengo tarafı deniyor hatta.20 nasıl gelsin yav köhne 3.5 veriyor işte herifler , frankowskiyi en fazla maaşını ödetip kiralarız , zanioloya 3-5 veren olsa sırtımızda taşımıştık şimdiye 2 senede gala,aston villa,atalanta,fio yapıp mimlenmiş adama hangi enayi klüp bonservis verecek
H A R M A N
Yeni sezonla yayında
HaaaaaaaYa Allah seni ne yapmasin be
Su noktalara, virgullere biraz daha onem verelim. Ilk okudugumda ne yazdigini anlamadimDiaz, Sane'den büyük farkla iyi oyuncu olduğunu düşünmüyorum zaten sadece yukarıdaki tarzı karşılaştırmalar bence doğru sonuç vermiyor tam olarak.
Diaz, Sane'den büyük farkla iyi oyuncu olduğunu düşünmüyorum zaten sadece yukarıdaki tarzı karşılaştırmalar bence doğru sonuç vermiyor tam olarak.
Ya şu sarı-kırmızı efektli yanıp sönen son dakika gif'ini gördüğüm her habere inanıyorum ben ya. Kap açıklaması gibi etki yapıyor bende meret.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Ederson
Sag bek
Defans u 23
sanches
Jacops
Lemina
toreira
Orta saha u 23
Sara
sallai
Zaniolo ya da transfer
Sane
Oshimen
Icardi
Gardi'ye yetki verilmeli satış için.Sahibinden satılık ev satmaya çalışan ev sahibi gibiyiz böyle olmaz, iyi emlakçıya yetkiyi verip pazarlatmalıyız topçularımızı. Oturduğumuz yerden bunlara iyi teklif alamayız