- 27 Ocak 2010
- 139.196
- 105.491
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Attigim listeden herkes uyar bana hocam. Orta sahaya silas andersen derimu23 ler kim olmalı kral
Puzzle severleri ipuclarını birleştirmeye davet ediyorum.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Renato Veiga ve Anthony Dennisu23 ler kim olmalı kral
Gardi önemli yıldız oyuncu transferlerine bakıyor genelde, itibarını düşürecek oyuncu iteleme işlerine girmez. Onu genelde üçkağıtçı menajerler ve büyük menajerlik şirketleri yapıyor.Gardi'ye yetki verilmeli satış için.
kulübün kapısından giremez soytarı 2-3 sene rize fln jekeli eğlendirdi tekmeyi yediLemina 2 sene oynasin sonra da yerine gedsoni alalim yasi 28 olur..
valla eğer atabolu iması yapıyorsa twitterdan sövecem kendisine.Saçma sapan isimler atıp milleti kandırmaktan bıkmadı kimse.Bu dönem ya siber suçlardan alacaklar beni yada kendi kendimi imha edeceğim en sonunda kolpacılar yüzündenalman bölgesine giriyoruz 82 döşland
Biz futbolcu satmayı bilmiyoruz. Gidip bi menajerlik şirketiyle anlaşmamız lazım elimizdeki topçuları bi yerlere iyi fiyata iteklemeleri için. Örneğin cuesta'yı bize iteledikleri gibi
kulübün kapısından giremez soytarı 2-3 sene rize fln jekeli eğlendirdi tekmeyi yedi
futbolu da beş para etmiyor
Gelmeyecek kardeş millete Umut vermedomalruma, osimhenden daha fazla heyecan yaratıyor