Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Bilgi yurtdışı kaynaklı da yok ki bunların suçu değil. Bekliyor herkes.Boş boş laflar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilgi yurtdışı kaynaklı da yok ki bunların suçu değil. Bekliyor herkes.Boş boş laflar
Talisca da hala sakat sanki o da oynamaz?fbnin ön eleme icin kadro bildirimine 2 gün kaldı
gerçi şu an bildirseler bile getirdikleri topcu bir boka yaramayacak ön eleme için
Bunlar totalde gedsonu 16ya alip 20+5 e satti simdi
bugün bireysel calismalara baslamis taliscaTalisca da hala sakat sanki o da oynamaz?
Bilgi yurtdışı kaynaklı da yok ki bunların suçu değil. Bekliyor herkes.
Bu Sercan eskiden bu kadar geri zekalı mıydı yoksa bu döneme mi özel? Pek bilmiyorum geçmiş yıllarını da bu yaz pik yaptı bu konuda.Fenerbahçe, Armand Lauriente için resmi bir teklif yapmama kararı aldı. (Sercan Hamzaoğlu)
Bizi red etti demiyor da
75 milyonluk transfer tarihimizde yok. Uzasın be reis.Ben suçlamıyorum, önce alsınlar da herifin2 ay oldu, Kavukçu kadar prim yaptıran herif görmedim, herşey tamam Nijerya kaldı sanki
Tabi canim alalim bons+maas ödeyelim ama kendisi hastanede takilsin kalede gunay devam etsinAlisson alınabiliyorsa alınsın sakatlık falan boş laf
Bile denecek bi adam değil bu çocuk, bizim alma muhabbetimiz çıktığında izlemiştim geçen sene, fena parça değildiLorenteyi bile alamamalari acınası