Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Bu hafta Rennes ile görüşme olacakmış
bu adam polonyanın fabrizio romanosu paylaşmak serbest rengim güzel iş çıkarmışsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CEngiz beni seviyon mu gıcık mi oluyon doğru soyleKatılmıyorum.
X'ten uzak kalmak için forumdayız biraz da... Yoksa buranın en büyük artısı gitmiş olur.
Hem isimsiz sayfaların yazdıkları ile ruh halimizi şekilden şekle sokmanın manası yok. Haber yoksa yoktur.
Duman yoluyla mi haberlesecezyanlizca kap , resmi ve Alper Altunun Fabrizio Romano tweetleri serbest gerisi yasak
biz her zaman superdik yigenimSen ne zaman zuper moderator oldun
Yakısmiş h.obiz her zaman superdik yigenim
Ooooo hayırlı olsun torpilini beklerimbiz her zaman superdik yigenim
O zarganayı 2 aylığına kadir hocanın yanına versinler 3 kova steorid + düzenli dayak ile belki bir şeye benzer.jelert pigmesini kimse istemiyor galiba, ağırlığınca altın istesen bile adam parasını çıkaramıyor anasını satayım
Ulan TanMuslera’dan Ederson’a geçiş, Galatasaray’a çağdaş kaleciliğin apotheosis’ini sunuyor. Ederson’ın top distribüsyonu, sangfroid duruşu ve taktik polivalansı, Muslera’nın refleksif dehasına kıyasla oyunu domine eden bir katalizör. Muslera efsanevi bir palimpsest, ama Ederson’ın modern futbola adapsiyonu, takımın proaktif sinerjisini ve Şampiyonlar Ligi’nde kompetitifliğini maksimize ediyor. Kısaca: Ederson, kaleyi korurken oyunu inşa eden bir maestro.
Ne anlamisim firsat transferinden sampiyonlar liginde oynamayacaksa.Ekli dosyayı görüntüle 296650
Nacizane hatırlatmakta fayda var diyerek ekleyeyim bizim 2 Eylül'e kadar zamanımız var. Bu süreyi bekleyecek gibiyiz yine.
Fırsat transferi kollandığı çok açık artık hiç yorulmayalım.
CEngiz beni seviyon mu gıcık mi oluyon doğru soyle

Aman dikkat et renkdaş sen bize lazımsınTerden alın yazım silindi