Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.573
- 5.168
- 2.493
Dribbingci ortasaha ile sağ bek yedekleyen stoper geldi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağol kardeşim benimYakısmiş h.o
hatipi tutarken taraftardan korkmuyorlar da gardiyi gonderirken mi korkuyorlar?İş yapan tek adam, yani ellerinden gelse taraftardan korkmasalar çoktan gönderceklerdi. Bu adamı küstürürlerse 2 haftaya insan içine çıkamayacaklarını çok iyi biliyorlar.
Dursun şaşırtmadı yine her sene aynı durum. Oyuncu sat yok kalecin gidecek kaleci al yok sağ bek stoper orta saha eksik onları al yok. Ne başkan ama be.12 nöbette 1 transfer olacak iş değil

Zorunlu satın alma kesin olmaz. 3 yıl kiralariz bunuGalatasaray ve Rennes, bu hafta Frankowski'nin transferini görüşecek.
İki senaryo mümkün: direkt transfer veya zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama. (@wlodar85)
Genç yabancı oyuncu kriterine uygun kaleciler:
Rome Jayden, Az Alkmaar
Senne Lammens, Antwerp FC
Kadromuzda ihtiyaç halinde görmek istediğim oyuncular:
Lutsharel Geertruida, RB Leipzig, stoper/sağ bek/sol bek
Wilfried Singo, AS Monaco,
stoper/sağ bek
Mohamed Simakan, Al Nassr, stoper/sağ bek
Renato Veiga, Chelsea, stoper/defansif orta saha
Ibrahim Sangare, Nottingham Forest,
defansif orta saha
Kees Smit, Az Alkmaar,
merkez orta saha
Kaleciler geçen sene full oynadı takımlarında. Bonservis vererek almak gerekiyor.
Defans ve orta saha için geçen sene takımlarında az süre alıp kiralık imkanlar olacaktır. Osimhen sonrası bonservis verecek para kalacak mı? Kiralık + opsiyon daha uygun olabilir.
Yönetim sağ olsun Osimheni her gün transfer ettiği için ve forumda son günlerde fazla yazan olmadığından -(boş Twitter mesajları hariç) bende aklımdan geçenleri paylaşayım dedim.
Aynen o günü bekliyorlarMillet rahatça ürün alabilsin diye Osimhen transferin maaşların alınacağı 1 Ağustos'ta açıklanacak olabilir mi?
gormedim laaaa , napiyon.@Mehmet Mehmetoglu Süper moderatör olunca ziglememeye başladı helal olsun. Bunada eyvallah
gormedim laaaa , napiyon.
Stoper oynayabilen sağ bek profiline uyuyor.