Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.991
- 10.486
- 2.223
ALİSON BECKER ne dersiniz
Çok zor be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ALİSON BECKER ne dersiniz
Rahatladım reis, allah razı olsun.Beyler sakin olun! işin başında sakat olsa bile koşturan Ibrahim Hatipoğlu var.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Niles’ı diyordum da Albion’da oynamıştı doğru Palace diye hatırladım nedense.Kim heis
Rabbim uyardı ama herif anlamıyor reisRahatladım reis, allah razı olsun.![]()

Genel olarak kimse beğenmiyodu adamı die öyle dedimbile derken? gayet iyi herif sallayanlar şımarıklık yapıyodu. evet bazı soru işaretleri var ama maaşı çok uçuk olmayacak ve opsiyonlu kiralık bitebilecekti. kalan onca ihtiyaç + Osimhen finansmanı düşünülünce çok mantıklı hareket olurdu erkenden opsiyonlu kiralık Ramsdale almak
fazla zorlamayak yırtarız heis
Yırtmazsak gelmez gibi duruyorbile derken? gayet iyi herif sallayanlar şımarıklık yapıyodu. evet bazı soru işaretleri var ama maaşı çok uçuk olmayacak ve opsiyonlu kiralık bitebilecekti. kalan onca ihtiyaç + Osimhen finansmanı düşünülünce çok mantıklı hareket olurdu erkenden opsiyonlu kiralık Ramsdale almak
fazla zorlamayak yırtarız heis
bazı fedakarlıklar yapilmalıAdminlerin ayibi derizAli Naci denen adam resmen dalga geçiyor ve bu adam nasıl yasaklı değil burda cok garip
Alisson becker dersin rtsALİSON BECKER ne dersiniz
siz beğenmesinizde dünya tapıyor buraya
Hallstatt neası be mason
Uçaklar kalkar inerdi. Çilekler hava uçuşurdu...Transfer nöbeti kadar satış ve kiralama nöbeti de tutuyoruz. Satış ve kiralamada da yaprak kıpırdamıyor.