Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda'nın yaptığı etkiyi Metehan yapamadı

Arda'da çok net Semih Kaya çıkışı var aynı heyecanı duyuyorum

saçmalığı şurdan anlayabiliriz

sen bir program açıklasan 2 gündür bu biletler GSPlus öncelikli satılıyor (preimium)

reklamını yapsan belki binlerce insanı çekeceksin gsplus a 320 TL vererek en az.

üstüne bilet satacaksın.

şu an genel satışta bu durumu avantaja çeviremeyeceksin.

yanikapıdan sonra bir halt öğrenmedikleri o kadar belli ki.
Yenikapi rezaletinden bir halt öğrenmediklerini gene aynı yöneticiye vererek gösterdi zaten dursun ozbek. Sorumlu eray yazganmis gene ve rezaletle başladı.

Arda Kalleşlere cl elemerinde maç vermişler. İnşallah berbat yönetip rezil olur gelir.

Lazio maçının biletleri aşırı pahalı olmuş
Kombine sahipleri bu maça girmek için bilet almak zorunda
Max 30 bin kişi olur

metehan'ın süresini arda'ya vereceğiz, metehanda kocaeli'de süre alır güzel.

Rezalet bir yönetiş var şuan. Tarihinin en önemli transferini yapıyorsun gövde gösterisi yapman lazım şu maçtan önce imza töreni yapılacak deniyor daha 1 tane açıklama yok. Harlasana ateşi yavaştan bir çıtırdat taraftar tıka basa doldurur o sahayı. Yenikapı şampiyonluk kutlamasını rezalet yöneten yöneticiye aynı görevi verirsen gene sıçıp batırır üzerine osimhen karşıtı biriyse kıllık olsun diye bile kötü yapar şu imza törenini.

19 itibariyle dediği bilgi 4 saat öncesinin bilgisi. 4 saatte hiç bilet satılmamış mı?

Taraftara osimhen transferine maddi destek için pahalı yaptığı iyi anlatırsan stad dolar. İletişim önemli

Yeter abi sesinizi yükseltsenize

Nerede osimhen 20 gündür oyaliyorlar

Kocaeli müthis bir takim kuruyor

Ama cok zor fikstürleri ilk birkac hafta

Kombine sahipleri bu maça para verip gitmez.
Taraftar diyordu Osimhen gelsin gerekirse bağış yaparız diye. Şu an ilgi olmamasına bir diyemem insanlar haklı. Lakin hafta içi Osimhen İstanbul'a inerse o zaman taraftarın sözünü tutması beklenir. Burada ben her daim Osimhen için çılgınlık büyük risk diyordum bu yüzden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt