Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Kulüp resmi açıklama neden yapmıyor, amacı ne bunların? Muhabirler üstünden niye haber salmaya devam ediyorlar? Cumartesi getirememekten mi korkuyorlar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resmi açıklama oyuncu geldikten sonra yapılacakmış. Bilemiyorum bu gün neden getirmediler mesela? Denildiği gibi çarşamba yada perşembe getirince yaparlar herhalde.Kulüp resmi açıklama neden yapmıyor, amacı ne bunların? Muhabirler üstünden niye haber salmaya devam ediyorlar? Cumartesi getirememekten mi korkuyorlar?
Haberin devamini okumadin mi? Rennes istemeye devam ediyormuş oraya gidecek iste.Al işte elde kaldi franki
Millet ona göre plan program yapıp bilet alacak belki. Her işimiz niye saçma sapan oluyorResmi açıklama oyuncu geldikten sonra yapılacakmış. Bilemiyorum bu gün neden getirmediler mesela? Denildiği gibi çarşamba yada perşembe getirince yaparlar herhalde.
Millet ona göre plan program yapıp bilet alacak belki. Her işimiz niye saçma sapan oluyor
Tatil bitti mi üstad![]()
Manchester City, Burnley'den 22 yaşındaki İngiliz kaleci James Trafford'u €31M karşılığında kadrosuna kattı.