- 26 Ocak 2021
- 41.156
- 40.415
- 3.078
Ed 1 traf 2. Kaleci olur ortega da pl kuluplerinden birine gider.man city traffordu almış donnayı almazlar ya da edersonu verirler hadi artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ed 1 traf 2. Kaleci olur ortega da pl kuluplerinden birine gider.man city traffordu almış donnayı almazlar ya da edersonu verirler hadi artık
15 gündür bik bik herkes aynı şeyi demekten bıkmadı. Allah belasını versin bu sürecinErsin Düzen: “Osimhen’de pürüz kalmadı, eli kulağında. Her şey hallolduktan sonra bu hafta gelmesini bekliyoruz.”
1 dk once twitterdaydim herhangi bir seye rastlamadim dm den paslasana merak ettim o çalkanma neymisAbi twitter calkalaniyor cidden ama paylasamiyorum ban yerim diye

fener kimi almışAbi twitter calkalaniyor cidden ama paylasamiyorum ban yerim diye
Al benden de o kadar. Yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. Neyini bekletiyonuz bittiyse getirin açıklayın, vıcık vıcık işler, gevşek gevşek show işleri. Siz çapsız yöneticiler görmemiş alışmamış olabilirsiniz ama biz alışkınız bu kulübün büyüklüğüne. İşleri güçleri kendi reklamları artislikOsi icin 0 heyecan kaldi bende artik
Yildiz transfer sureci anca bukadar boktan yönetilirdi. Bunu da anca bu yönetim basarirdi
Ne konuda? Dm at @Emre ZeytinliAbi twitter calkalaniyor cidden ama paylasamiyorum ban yerim diye
Taktı kafayı ona.Okan hoca metehan’ın ayrılıgına sıcak bakmıyormus
Now spor’da karakullukcu var izlemek isteyen varsa