Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan göndermeyin morata'yı deli misiniz yaw 6 milyon ne
6m€ maaşı var, opsiyonunu da kullanmayacağız ve yaşı 33. 3. forvet için fazla maliyetli ve kendisinin de Osimhen & Icardi arkasında bekleyecek bir rolü kabul edeceğini düşünmüyorum. 6m€ ile zararsız bu defteri kapatıyorsak gayet güzel bir anlaşma olur.

Ederson kalma kararı aldi ortegaya yol verdiler. Bizde harıl harıl kaleci aramaya başladık tekrardan umarım sonu bütün yaz sağlam 8 bekleyip son gün ndombele indirdiğimiz transfer dönemi gibi mantara bağlamaz.

Donnarumma Galatasaray'da diyecez gibi :D
Donnarumma ● Galatasaray Transfer Target 🔴🟡 2025 🇮🇹 Best Skills | Best  Saves | HD
dembele doue olmuyor bari donnarumma'yı verin.

morata çok kritik bi herif
sezon ortası ayvayı yeriz bence giderse
6m maas var opsiyonu kullanirsan devre arasinda.

He oraya kadar kullanalim desen, adam 3. Forvet olmak istemez. Osi ve icardi arkasinda niye ayvayi yiyelim yav. Ki Bay ve sane de gole yakin isimler ileride gayet, merkezde belki yunus daha cok tabela yapacak

Ben 1 2 hafta osi idman vs gecirene kadar ligde goturur mu yollamadan hoca acaba diyordum.

Osi indigi gibi o gidecek gibi

6m€ maaşı var, opsiyonunu da kullanmayacağız ve yaşı 33. 3. forvet için fazla maliyetli ve kendisinin de Osimhen & Icardi arkasında bekleyecek bir rolü kabul edeceğini düşünmüyorum. 6m€ ile zararsız bu defteri kapatıyorsak gayet güzel bir anlaşma olur.

icardinin ne olacağı belli değil ki heis
ayrıca bu sezon bizde 3. forvet dahi vasat altı oyuncu olamaz

morata'yı göndermek büyük hata

Ortega ayarında kaleci düşüneceklerse hiç uzağa gitmeye gerek yok cidden Berke'yi falan alalım ya da Altay'ı

icardinin ne olacağı belli değil ki heis
ayrıca bu sezon bizde 3. forvet dahi vasat altı oyuncu olamaz

morata'yı göndermek büyük hata
Morata yerine farklı birisi oraya monte edilir. Morata'nın kendisi de gitmek istiyor zaten. Kulüp burada zarar etmeden anlaşmanın yolunu bulmalıydı ki buldu gibi görünmekte. Morata'ya o mentalitesiyle güvenmek büyük risk, ciddi de bir maliyeti var zaten.

keremin fbye gideceğini sanmıyorum fb deli gibi baskı yapıp arıyordur gel diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt