Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.727
- 14.581
- 2.623
Yönetim bizi yakında keşke Muslera ile Mertens 1 sene daha kalsaydı dedirtecek noktaya getirecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buralar yanmali, cok sessiz
Saneye aldik herkes geriye yaslanmis
6m€ maaşı var, opsiyonunu da kullanmayacağız ve yaşı 33. 3. forvet için fazla maliyetli ve kendisinin de Osimhen & Icardi arkasında bekleyecek bir rolü kabul edeceğini düşünmüyorum. 6m€ ile zararsız bu defteri kapatıyorsak gayet güzel bir anlaşma olur.ulan göndermeyin morata'yı deli misiniz yaw 6 milyon ne
dembele doue olmuyor bari donnarumma'yı verin.Donnarumma Galatasaray'da diyecez gibi
![]()
Fener istiyormuş OrtegayıEderson kalma kararı aldi ortegaya yol verdiler. Bizde harıl harıl kaleci aramaya başladık tekrardan umarım sonu bütün yaz sağlam 8 bekleyip son gün ndombele indirdiğimiz transfer dönemi gibi mantara bağlamaz.
6m maas var opsiyonu kullanirsan devre arasinda.morata çok kritik bi herif
sezon ortası ayvayı yeriz bence giderse
Suzuki mi Yamaha mı
Senin Anket Totemi'ni deneyelimdembele doue olmuyor bari donnarumma'yı verin.
6m€ maaşı var, opsiyonunu da kullanmayacağız ve yaşı 33. 3. forvet için fazla maliyetli ve kendisinin de Osimhen & Icardi arkasında bekleyecek bir rolü kabul edeceğini düşünmüyorum. 6m€ ile zararsız bu defteri kapatıyorsak gayet güzel bir anlaşma olur.
kerem o ayarda topçu bizi 2 sene şampiyon yapanlardan. Rakibim güçlenmesin heleki yerli iyi ve eski gsli futbolcu ile hiçGsye odaklandım FB BJK Osimhen Sane Torreira Lemina Davinson ayarında topçu getirsin o zaman konuşuruz
rüyamda antepe 2-0 yeniliyorduk
günaya herkes sallıyordu ve doğal olarak yönetime ve burukada
çok pis kaos yaşıyorduk
Morata yerine farklı birisi oraya monte edilir. Morata'nın kendisi de gitmek istiyor zaten. Kulüp burada zarar etmeden anlaşmanın yolunu bulmalıydı ki buldu gibi görünmekte. Morata'ya o mentalitesiyle güvenmek büyük risk, ciddi de bir maliyeti var zaten.icardinin ne olacağı belli değil ki heis
ayrıca bu sezon bizde 3. forvet dahi vasat altı oyuncu olamaz
morata'yı göndermek büyük hata
Barış Alpler de var Emirimicardinin ne olacağı belli değil ki heis
ayrıca bu sezon bizde 3. forvet dahi vasat altı oyuncu olamaz
morata'yı göndermek büyük hata