Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.477
- 6.369
- 1.073
Alsınlar barınamaz orda Kerem.Sola kaliteli bir yabanci almalarindansa mentali sorunlu keremi almalarindan memnuniyet duymamız gerekir. Fenerde onunla ilgilenecek icardi, mertens yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alsınlar barınamaz orda Kerem.Sola kaliteli bir yabanci almalarindansa mentali sorunlu keremi almalarindan memnuniyet duymamız gerekir. Fenerde onunla ilgilenecek icardi, mertens yok.
Istedigimizi versinler salalimYani ben böyle birşey olduğunu sanmıyorum ama salalım gitsin ağlak g.tü
Her futbolcuya fazla anlam yüklememek gerek ya, hersene illa bir efsane aidiyet duygusu olacak adam çıkaracağız diye birşey yok zaten 10 sene de bir olur. Giderse gider, sıradan futbolcudan biraz fazlası, ötesi değil maalesef.kerem işi emre belözoğlu gibi bir şey olacak. Hakan'da yapamadılar şimdi buna sardılar. Heriflerin transfer mantığı şu piskolojik üstünlüğü gsden alıp nazire yapmalıyız canları acımalı. Bu kafayla takılıyorlarda kim takar keremi sadece kendini ziyan eder camiasız kalır. Mhy ile yüz yüze nasıl bakacaksınız aynı takımda arsızca.
Bitti mi tatil üstad döndün mü hollandayaHakan nasıl gitmediyse Kerem de Fener'e gitmeyecek.
Ya adam iyi adam ama ısınmadım bu elemana ben ya , sürekli her an "hocam , Sara saçımı çekti" imajı varIstedigimizi versinler salalim
rahatsız ediyor. Ayrıca ne istediğimiz ve ne verildiği de tam belli değil.Yoldayım, Paris yakınlarındaBitti mi tatil üstad döndün mü hollandaya
Nasıldı tatil 10 üzerinden degerlendirir misinYoldayım, Paris yakınlarında
Istedigimizi verdiklerinde anlariz isteYa adam iyi adam ama ısınmadım bu elemana ben ya , sürekli her an "hocam , Sara saçımı çekti" imajı varrahatsız ediyor. Ayrıca ne istediğimiz ve ne verildiği de tam belli değil.