Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.285
- 3.384
- 2.223
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hala bekliyorum birkaç iyi transfer bunlardan. En az 2 sene içinde PSG'nin karşısına dikilirler. Pastadan pay almaya geldi Bernard Arnault.Como yine 100m falan harcadi geçen sene.Bunlar da şimdiden 30 falan harcadılar gerçi de 1-2 iyi tecrübeli adam da almaları lazım paraya kıyıp.Franky giderdi bunlara
Resmi açıklama yasak mı yavYasaklı Kaynak
![]()
İsterse zaten psg de kalmaz piyasada.Her sene 200m zarar edip hiç etkilenmeyecek para var adamda valla.Ben hala bekliyorum birkaç iyi transfer bunlardan. En az 2 sene içinde PSG'nin karşısına dikilirler. Pastadan pay almaya geldi Bernard Arnault.
Hava sicak.değil fazla heis
ama sağol sorduğun için, iyi olmağa çalışıyoruz
sende nasıl keyifler
Hala rahatlamadin mi yavÇarşamba gelme işi kesinleşti gibi. Yarın gün içinde de geliş saati açıklanır muhtemelen geceye doğru olur.
Matteo Moretto İtalya'da ilk haberi veren.Adam gibi adam fabrizio.Bir tek onun gotu yedi tarih vermeye.Bir de sanirim kaya temel demişti bizden.Korkak gs muhabirleri yine ortaya tweet attı bütün gün
O da ilerleyen saatlerde dedi.Fabri direkt şu gün diyor.Morettonunki biraz serhanin yazdığı haber gibi olduMatteo Moretto İtalya'da ilk haberi veren.