- 3 Temmuz 2012
- 138.710
- 87.361
- 5.338
gs icin kurban olmak ıster misin musabımHeyecandan uyuyamiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gs icin kurban olmak ıster misin musabımHeyecandan uyuyamiyorum
di marzio’nun kredisi var ya her seyi baslatan ilk twiti o atmisti biraz mazi turu
di marzio’nun kredisi var ya her seyi baslatan ilk twiti o atmisti biraz mazi turu
Donnrarumma konusunda daha medya ayağı yapmaya çalışıyoruz bence. Ciddi anlamda oyuncuyla ya da kulüple görüşme olmadığı için atmıyor. Fabrizo da bir şey demedi dondurma konusunda yanlış hatırlamıyorsamDonnarumma twiti atsın
bilgi tahmin mi ? elliot işini yakup yazdı, o yazmaza gizli bitireceklerdi herhaldecumartesi elliot stadda olacak gizli gşzli bir locada olur istanbula gelecekdi zaten
Kaleciden önce, yaşayabilmek için soğuk hava dalgası transferine ihtiyacımız varBu hafta Kaleci transferi yoksa istifa var!!
3 oda 4 yatak değiştim 1 saat zor uyudum yarın zombi gibi olacağım bu nasıl hava yavBu nasıl nem sıcak lan uyunmuyor su olmuşum anasını satayım
Yaz mevsiminden nefret ediyorum. Bi insan sahil kasabasında yaşamıyorsa yazı sevemez sevmemeli3 oda 4 yatak değiştim 1 saat zor uyudum yarın zombi gibi olacağım bu nasıl hava yav
Yaz mevsiminden nefret ediyorum. Bi insan sahil kasabasında yaşamıyorsa yazı sevemez sevmemeli
Göktürks haheis her seferinde adını Tonyukukçu diye okumaktan beynim yoruldu yaw
Digital platforma yapiyordu galiba onu sinemaya degilGöktürks ha
Alper Çağların şu Göktürk üçlemesi vizyona girseydi iyiydi ya