Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre ama senin söylediğin de doğru değil. Yani konunun özünün Galatasaray kiraladığı oyuncuyu alıyor derken, oyuncu takımda kalmak istiyor. Ha biz almışız para olmamış alamamışız orası farklı. Ama ilk tercih biz oluyoruz oyuncunun kafasında…

Abi elim ayagim titredi napiyorsunuz

Toplu msjmış

0375dd61-7bb2-4871-8815-453ed9a02921.webp

Diyarbakırlı bir aile Victor Osimhen’i karşılamak için Diyarbakır’dan 12 otobüs kaldırdı.

• Gece 01:00’da yolculukları başlayan Diyarbakırlıların yolculuğunun 16:00 civarı İstanbul’da son bulması bekleniyor.

Bu arada insallah dogru duzgun organize ederler havalimani isini.

Izdiham/yuklenme olmaz umudundayim.

Sane karsilamasi enfesti

Geç saatte gelmesin abi maksimum 22:00 olmalı

Adam akıllı iş yapın 03:00’da falan gelecekse erteleyin

Rashica ve gedson bizi beklediler… biz alamadık ama onları o dönem. Limit yoktu para yoktu. Ama onların ikisi de bekledi bizim almamızı…

jetson bizi sampiyon yapmadi ki la ne alaka yani

rasicayi da bilerek almadilar o dönem diye hatirliyorun ben

onun yerine zaha, tete ve ziyek alindi

10 milyona icardi aldik üstüne sances falan cektik gercekten rasicaya limit mi yetmedi?

jetson bizi sampiyon yapmadi ki la ne alaka yani

rasicayi da bilerek almadilar o dönem diye hatirliyorun ben

onun yerine zaha, tete ve ziyek alindi

10 milyona icardi aldik üstüne sances falan cektik gercekten rasicaya limit mi yetmedi?
Sana muhalefet için söylemedim. Aslında seni desteklemek için söyledim. Evet rashica ya limit yoktu o dönem. Bekledi bekledi alamadık. Cl ye kaldığımız gün Davinson aldık. Eğrisi doğrusuna geldi zaten. İyi ki gitmiş Beşiktaş’a yoksa Davinson alamayacaktık…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt