- 13 Ekim 2014
- 108.815
- 58.474
- 4.588
Kaleci yanginina davet ediyorum seniEe Osi geliyor
Biz kimi bekleyeceğiz şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaleci yanginina davet ediyorum seniEe Osi geliyor
Biz kimi bekleyeceğiz şimdi
Olduk üye. 25 euro caktilar .d
Yasaklı değil. Güvenilir kaynaklardan biri.ertan yasaklı kaynak mı emin olamadım
Beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
DONNARUMMA'yı da alıyoruz haberiniz olsunnnnnnnnnnnnnnn
Bunların yaptığı her iş yıllardır yalan. Denetleyen yok, medya ve sosyal medya da ellerinde olunca üstüne bir de algı yapıp bize iftira atarlar. Kendi yaptıkları herşeyi algıyla bizim üzerimize atıp üstünü kapatıyorlar sürekliBunlar limited değil mi?
Nasıl yalan haber yapabiliyorlar.
Birde utanmadan Osimhen transferi araştırılsın yazıyorlar her yere...
Sarı-Kırmızı paket 25 m euro canlı içerik onda olacakmış.
reis sallama mı bilgi mi?Beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
DONNARUMMA'yı da alıyoruz haberiniz olsunnnnnnnnnnnnnnn
Catch i run each teen?Birileri iğrenç sponsorluklar için C.başkanı ile yan yana poz verirken, ATAM, Osimhen'i getiriyor bu başlıkta. Hey gidi hey. Bu da mı tesadüf.
Alın sıze yeni heyecan
Sokayim böyle ise abi 25€ ya ben de osimhenle birlikte uçağa binerim böyle mantık mı olur yaSarı-Kırmızı paket 25 m euro canlı içerik onda olacakmış.
Kimse olmaz, bugun Osimhen'in gunuAha kesin ucakta biri daha var
Ikinci kere ayni iddayii koyuyor musun oetaya kaptan, ilkinin hesabi duruyor.
yanına miranda kerr koysan bugün sönük kalır kimse dönüp bakmazKimse olmaz, bugun Osimhen'in gunu
Galatasaray'a tüm stad küfür ettiğinde de tffnin denetmeni bunların marşına eşlik ediyordu.Bunların yaptığı her iş yıllardır yalan. Denetleyen yok, medya ve sosyal medya da ellerinde olunca üstüne bir de algı yapıp bize iftira atarlar. Kendi yaptıkları herşeyi algıyla bizim üzerimize atıp üstünü kapatıyorlar sürekli