- 21 Haziran 2011
- 27.243
- 7.337
- 2.238
Evet hazırız bekliyoruz büyük bir heyecanla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sus, transferi baltalamak icin cok ugrastin ama beceremedinAğbi rüya mı ya Osi geliyor uçak muçak diyorlar. Emin miyiz gerçek mi
Sus, transferi baltalamak icin cok ugrastin ama beceremedin![]()
![]()
tamam sen kazandın tebriklerChat GPT'ye bana cevap mı yazdırdın? Vaktim yok demiştin ama 2dk'da bunu yazmışsın
Birincisi GS store ürünlerinin kumaş kalitesi biraz dandik. Yani en azından satıldıkları fiyatları etmeyecek kalitedeler. Belki her ürün değil ama benim denk geldiklerimin büyük çoğunluğu böyle. Ama bunu "kulübe destek" adı altında mazur görüyoruz, bari o düşük kaliteli ürünleri bize hitap edecek tasarımlarda satsınlar da alalım ve giyelim... Söylediğim buydu. Çarpıtmaya gerek yok ama bak hala asgari saygımı koruyarak açıklama yapıyorum söylediğim şeyler için.
Ayrıca topa "hesap açın para verelim diyenler, şimdi tişört beğenmiyor" diyerek random gülüşlerle dalga geçtiğini sanarak giren, buna rağmen çok da sert olmayan cevabımda yaptığım açıklamaya tişört bedenim üzerinden fat-shamingle cevap veren adamdan saygı falan öğrenmeyeceğim. Şimdiye kadar bu mesaj da dahil hak ettiğinden kat kat fazla saygılı davrandım. Benim de bir sabrım var. Daha fazla olayı tırmandırma istersen. Zaten kendin de değil yapay zekaya falan yazdırıyorsun belli ki, neden uzatıyorsun?
Sana karşı "tartışma kazanmak" gibi bir derdim yok, daha topa baştan o kadar saçma ve haksızca girdin ki, haklılığımı baştan beri biliyorum zaten. Belki ergen zihniyetine biraz mantık, biraz saygı aşılarım diye düşünerek sabırla cevap verdim. Bundan sonra cevap vermeyeceğim. Gerçekten işine bak.
EDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRSSSSSSOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNN
Başta @Kemal Tan Canatan ve @Mert Aydinli olmak üzere tüm forum gurbolarından da foto bekliyoruz. Bizi mahcup etmesinler
AlmışşşşşmıyyyyıııızzzzzEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRSSSSSSOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNN
Hangisini?Samoş da sildi twiti patladı bu sezon baya