Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 296913

Cat Working GIF
Pek bi azginsin Murat'ımm

- Ederson ihtimali yüzde 20lerde falan. Guardiola belli ki Trafford'un adaptasyonunu düşünerek Ederson'u 1 sene daha tutmak istiyor. City yönetimi de 10 milyon euro için Guardiola'nın planını bozacak bir yönetim değil. Burada kilit Ederson'un sürekli oynamak için ayrılmak istemesi. Ancak yıllarca birlikte başarıdan başarıya koştukları Guardiola'nın kendisini kalması için ikna etmesi de çok zor olmaz.

- Ederson yatarsa Lammens ismini daha yüksek sesle duyacağız belli ki ancak kulübünün 20 milyon civarı bonservis istemesi sebebiyle çok uzamadan kapanır bu defter

- Bence olma ihtimali en yüksek isim Safanov. PSG, Chevalier'i aldıktan sonra Donnarumma'yı elden çıkaramazsa ki bu maliyetlerle Donnarumma'nın ayrılması çozk zor, Safanov'u uyguna kiralar bir yerlere. Ş.L. oynayacağımız düşünüldüğünde bizden iyisini de bulamaz. Okan hoca onaylıyorsa eğer Safanov'u çok uzatamadan alırız

- Uğurcan da bu süreçlerde kesinlikle yoklanacak belli. Ancak takas dahi olsa Trabzon 15 milyon euroyu görmeden bırakmaz. Bence bize gelmesi düşük ihtimal

- Bu isimlerin hiç birisi olmazsa Altay ve Berke isimleri de masaya gelir kesin. Berke'ye 8-10 milyon euro vereceklerini sanmıyorum bizimkilerin ancak Altay'ı satın almak opsiyonlu kiralama ihtimali çekici gelebilir. Tutarsa alırız, tutmazsa seneye kaleci bakarız diyerek son çare böyle bir hamle bekliyorum

lan gs youtube abonesi bu ay içinde 2.79muş bugün 3.59 oldu

inanılmaz shit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt