- 3 Temmuz 2012
- 138.489
- 87.216
- 5.338
guliz aylayı duyunca paketi yükseltmen gözlerden kacmadıhadi neyse paraya kıyıp 25 yükselttim
içime oturdu resmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
guliz aylayı duyunca paketi yükseltmen gözlerden kacmadıhadi neyse paraya kıyıp 25 yükselttim
içime oturdu resmen
GS taraftarı görünümlü kuş familyasıOsimheni alıyoruz diye üzülen üyeler var midir
Yaka paca indirecek herkesi. Onu gecenleri de oteki aygirlardan biri tekme tokat durduracaklar. Bu sezon da kirmizi gormez bunlar.skriniar berbat bir stoper, üçlü dışında her sistemde patates olur
Bu çok iyi olmuş. Interstellar müziği ile arşa çıkıyor.Osimhen editlerini paylaşında oçblileri delirtelim
hala 1905 Paketi alıyorlar bak
Osimhen editlerini paylaşında oçblileri delirtelim
Bunları doya doya yan yana izleyemedik diye allah bir de Sane yi hediye etti bize

Sabah yemin ederim oturdum bi meraktan baktım heriflerin kadrosunda birtane yıldız statüsünde adam yok gerçekten oradaki hiç bir oyuncu bizde forma giyemez fener bu sene rezil rüsva olacak daha fazlaAllah belanızı versin duranla osimheni karşılaştırıyor utanmadan skk herif