Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.308
- 17.954
- 2.228
maşallah hala millet çatır çatır üye oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
feramuz paket açılışlarını sevmez. İlla birşey açacam diyorsan adama fıçı bira açFeramuzum daha farklı paketlerimizde var, senin için açabiliriz
Vini Jr. Real'den ayrılabilir diyorlar.Bu isim üzerine unutturucak isim zor
Evlenmişsin hayırlı olsungerçek mi![]()
![]()
![]()
![]()
İlla bir paket açılacaksa, paketi İlk feramuz açar.feramuz paket açılışlarını sevmez. İlla birşey açacam diyorsan adama fıçı bira aç
Belli ki bir fırtta bana ver diyeceksinferamuz paket açılışlarını sevmez. İlla birşey açacam diyorsan adama fıçı bira aç

Usta başı deneme amaçlı paketi açmış olabilir.İlla bir paket açılacaksa, paketi İlk feramuz açar.
bende bazı ürünler alıcam fakat beğendiğim şeylerin bedenleri yok. Buna bir çare bulamadılar. Ama artık ne olursa alıcam. en kötü bir kaç galatasaraylı çocuk sevindiririm.Yarın forma almaya gidiyorum. Oyuncuların giydiği formayı almak istiyordum ama henüz yokmuş store'lar da
Yav ikisi çok farklı oyuncu boey daha savunma ağırlıklı yaşı daha genç tercihim tabi ki boey olur ama o suratsız buraya bir daha gelmez.olum boeymi semedomu?
emre zeytinli kesin fener macını izliyordur
ben alkol hiç içmedim içmemdeBelli ki bir fırtta bana ver diyeceksin![]()