Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.833
- 20.536
- 2.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyleyse alkole giden yollarda da aracı olmaman gerekir.ben alkol hiç içmedim içmemde
feremuz sevgisiÖyleyse alkole giden yollarda da aracı olmaman gerekir.
2 hafta oldu memlekete geleli. Bir tane fb formali cocuk gördüm o kadar.bende bazı ürünler alıcam fakat beğendiğim şeylerin bedenleri yok. Buna bir çare bulamadılar. Ama artık ne olursa alıcam. en kötü bir kaç galatasaraylı çocuk sevindiririm.
ben alkol hiç içmedim içmemde
Sağlık kontrolünden sonra yapılacak demişti Haluk Yürekli. Yarın öğleden sonra sağlık kontrolü akşama da KAP, video ve ürünler.kap açıklaması gelmedi değil mi? normalde futbolcu gelmeden kap gelirdi bu sefer neden açıklanmadı?
azıma sürmedim alkolBira da mı içmezsin heis
Büyük ekranı fenerine ayırmış yuhhhh
azporda gördüm geçerken bizim vidoda gülen suratlı tshirt giyen çocuk varmış Edersonun kulak arkası dövmesiyle aynımış lol
DÖVMEEEEE ALLAAAHHHHH
azıma sürmedim alkol
ben zeytinliyi 3 sene önce totem olsun diye engelledim şampiyon olamadığımız sezon engeli kaldırcam dedim. 3 senedir engelli bendeBüyük ekranı fenerine ayırmış yuhhhh
kap açıklaması gelmedi değil mi? normalde futbolcu gelmeden kap gelirdi bu sefer neden açıklanmadı?