Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdullah bey bunun hayır ayağına bir forma çekilişine alalım sizi. Konu kap ile açılacak. Teklifleri topluyoruz.
Daha hayırlı olsun demedik, kap gelmesi de yetmeyecek, bir sahaya çıksın, bismillah desin, biz de hayırlı olsun, kazasız belasız kedersiz olsun ve ŞL yarı final görmek dua ve niyeti ile deyip formayı çekelim inşallah. Ama sana değil haa :)

BUCHI BABAAAAAAA

2 büyük transfer daha geliyor diyor kral!!!

Galatasaray fans should be excited. People running your club are ambitious and intentional. The President, Vice President Abdullah Kavukcu and George Gardi worked serious magic in getting Sane, Now Osimhen and 2 more big signings will happen.

O sucukcu dediginiz adamlar olmasa maclarda tezahurat duyamazsiniz iyisiyle kotusuyle ultraslan var olmak zorunda ..
Su yasima kadar da ultraaslanla hicbir alakam olmadigini da belirteyim
Ultraslanında ciddi hataları var.Fakat ne olursa olsun orada bir nevi kabul edelim etmeyelim Galatasaray taraftarını temsil ediyorlar.

Şu yorumlara bakıyorum yok. yayın şöyle yok ultraslan böyle arkadaş üye ol geç.Klübe katkı olsun.Üye oldum biraz baktım.Geçtim tvye.Olacaklar belli.Ne bu yaygara arkadaş.Varsın kötü olsun geç tv kanallarından izle.

Buradaki en büyük sıkıntı orasının ana baba günü gibi kalabalık olması.İyi bir organizasyonla o kalabalık orada olmazdı.

Conterioyu yabana atmayın.takipleyin.gardi onun dediklerini dedi bugun

Donnarumanin altyapısı 1 aydir var.donnaruma ya da ederson

Diğer buyuk transfer de akanji ya da firsat transferi belliki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt