- 21 Haziran 2011
- 27.213
- 7.319
- 2.238
Başkanın verdiği güven
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sancho da hala bir yere imza atmadi.
Restes olabilir mi?Çok merak ettim. Bizden haber bekleyen 23 yaş altı kaleci kim acaba.
Dostlar ederson ve rodrygo mu gelecek acaba
Dostlar ederson ve rodrygo mu gelecek acaba
Bu arada ciddiyim almak lazım yedekte barışı falan bek oyantıp delirteceğimşze sağ bek yedeğini garantiye almış oluruzfb g.sazdağını kesin taraftardan küfür yememek için almadı ya![]()
90m piyasa değeri var arkadaşlar o Adamın ya abartmayalımDostlar ederson ve rodrygo mu gelecek acaba
Ben sana bir şey söyleyeyim mi Sergi, profil olarak bence Donnarumma tamam ama diğer isimlerden çok daha farklı birisinin peşindeyiz. Osimhen'in yanına ses getirecek 2 isim diyorlar. Leao & Rodrygo falan olur dediğin gibi. Çıldırmışlar bunlar, korkutuyorlar beni artıkDonnaruma harici kulusevski ve bernardo silva yoklanıyor çünkü
Coman zaten gündemde,kiralik ve son döneme düşerse de leao ya da rodrygo
Ultraslanında ciddi hataları var.Fakat ne olursa olsun orada bir nevi kabul edelim etmeyelim Galatasaray taraftarını temsil ediyorlar.
Şu yorumlara bakıyorum yok. yayın şöyle yok ultraslan böyle arkadaş üye ol geç.Klübe katkı olsun.Üye oldum biraz baktım.Geçtim tvye.Olacaklar belli.Ne bu yaygara arkadaş.Varsın kötü olsun geç tv kanallarından izle.
Buradaki en büyük sıkıntı orasının ana baba günü gibi kalabalık olması.İyi bir organizasyonla o kalabalık orada olmazdı.
Nerenle okudun olmNebil bey gsc katil yayininda tarafiniza bir takim soylemler olmus