Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
açıkçası tavukçu beyi çok yoruyor ve yıpratıyoruz,sene basından beri söylüyorum bu kulübe profesyone sportif direktör ve ekibi lazımdı

Donnaruma harici kulusevski ve bernardo silva yoklanıyor çünkü

Coman zaten gündemde,kiralik ve son döneme düşerse de leao ya da rodrygo
Ben sana bir şey söyleyeyim mi Sergi, profil olarak bence Donnarumma tamam ama diğer isimlerden çok daha farklı birisinin peşindeyiz. Osimhen'in yanına ses getirecek 2 isim diyorlar. Leao & Rodrygo falan olur dediğin gibi. Çıldırmışlar bunlar, korkutuyorlar beni artık 😂

Ultraslanında ciddi hataları var.Fakat ne olursa olsun orada bir nevi kabul edelim etmeyelim Galatasaray taraftarını temsil ediyorlar.

Şu yorumlara bakıyorum yok. yayın şöyle yok ultraslan böyle arkadaş üye ol geç.Klübe katkı olsun.Üye oldum biraz baktım.Geçtim tvye.Olacaklar belli.Ne bu yaygara arkadaş.Varsın kötü olsun geç tv kanallarından izle.

Buradaki en büyük sıkıntı orasının ana baba günü gibi kalabalık olması.İyi bir organizasyonla o kalabalık orada olmazdı.

Ediyor olabilirler ama herkes gibi uştrAslan’da Galatasaray’dan üstün değil. Her maç sonunda zaten ultrAslan bayrağı itiyorlar oyuncuların ellerine bugün aynı manzarayı gördük. Bir kerede şöyle sarı kırmızı armamızla bayrak salladıklarını görebilseydik yani.

Osimhen transferinde emeği geçen herkese teşekkürler tam anlamıyla fantastik bir iş. Şu an Dünyada Osimhen'e değişebileceğim bir forvet yok öyle inanılmaz bir oyuncuyu kadromuza kattık. Sane ve Osimhen ile 2 tane muhteşem transfer yapıldı bu şekilde az ama öz transfer politikasına devam edilmeli, Bu seviyeye yakın 2 doğru takviye daha gelirse harika bir takım olacağız.

GxGHQ59W8AAbJhM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt