Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rezan Epözdemir

Öncelikle Osimhen camiamıza hayırlı olsun. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Türkiye gündemini konuştuğumuz bir programın sonuna, bizden sonra spor programı yapan değerli arkadaşlarımız konuk oldu. Biz de bizim programdan sonra, onların yayınınin bir kısmına misafir olduk. Orada sevgili İbrahim Seten'in " Osimhen Galatasaray'a transfer olursa ben 2.500.000 Euro veriyorum, sen de 2.500.000 Euro verir misin ? " sorusuna yukarıdaki yayınla da sabit olduğu üzere " Osimhen transfer olursa, Dursun abi beni arayıp yardım ve katkıya ihtiyaç var derse ve sen verirsen ben de vereceğim" dedim. İbrahim Seten kendisi ile ilgili şüphesiz ki şaka yaptı, ama ben sözümün arkasındayım. Programdan bir akşam sonra; Sayın Başkan İbrahim Seten'i arayıp, Galatasaray'ın böyle bir yardıma ihtiyacının olmadığını, bu yapılanın şaka yoluyla da olsa uygun olmadığını ifade etmiş ve sitem etmiş. Ben 2 yıl önce de noter marifetiyle hem yönetim hem de divan kuruluna sponsorlukla ilgili bildirim yapmıştım ve fakat geri dönüş olmadı. Geldiğimiz noktada geçmişte çok uzun yıllar mesleki ve özel hukukumuz olan Sevgili başkanımız Dursun abi beni arayıp, bu konuda yardım ve katkı isterse, ben bu konudaki sözümün arkasındayım. Galatasarayımız için seve seve yardım ederim ve sponsorluğumu yaparım. Başta geçmişi aydınlık olmayan, kirli ilişkileri ile herkesi kendisi gibi zanneden, repütasyonunu düzeltmek için birden bire ortaya çıkan borsacılar olmak üzere kimsenin bu konuda endişesi olmasın. Tekrar Başta Sayın Başkan olmak üzere emeği geçenleri kutluyorum, büyük Galatasaray taraftarına ve camiamıza hayırlı olsun.

Galatasarayin 25 -30 milyonu varsa giovanni leoniyi almalı sol stoper için hemen

Akanji istemez yaşı hududa varmış katar tadı veriyor böyle işler. Artık vizyoner hareket etmemiz lazım. 22-28 yaş aralığından şaşmayacaksın. Ederson'a da mırın kırın ederdim de o kaleci diye susuyorum.

Monaco düzenli oynattığı ve 2028'e kadar sözleşmesi olan Singo'yu elden çıkartmak için neden bu kadar istekli?
İstekli değiller, Monaco parasına bakan bir kulüp. Oyuncularının ederini verdikten sonra her oyuncuyu satarlar. Alttan gelen kamyonla oyuncu var zaten, yerini dolduruyorlar bir şekilde ve döngü devam ediyor.

Leoni iyi potansiyel ancak elde Arda Ünyay gibi birisi varken 18 yaşındaki bir çocuğa o parayı vermem. 23-26 yaş arası Avrupa tecrübesi bulunan hafif kaşarlanmış bir sol stoper istiyorum.

cidden şl alacak kadro kuruyoruz
ve hocamız da kupayı kazandıracak bir hoca
neler yaşıyoruz ya rabbi

Valla gardi ağabeyin söylemlerinden anladığım gelecek isimler sane kadar ses getirecek isimler bence en az

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt