- 26 Ocak 2021
- 41.105
- 40.372
- 3.078
Ya Gianluigi olursaEDERSOOOOON HADİ DAAA

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya Gianluigi olursaEDERSOOOOON HADİ DAAA

Hiç izlemedim ama iş yapabilir özellikleri nedeniyleSingo'ya ne diyorsun. İzledin mi hiç. Monaco maçlarını izliyorum. Moralim bozuldu.
Nasıl yok? Senin paylaştığın hesaplar paso teklif verdik dediSingo ile ilgili tek haber yok yirtinmayin boşuna
Büyük isim singo degil
Akanji ile görüşmüştük
kalsın farketmez bunu Lucumi için de söyledim zamanında sözleşmesi 1 sene kaldı diye kimse oyuncuyu ucuza vermek zorunda değil.Kulüpler kadro güçlü olsun , avrupada daha ileri gideriz diye 3-5 kuruş için oyuncu yollamak istemiyor.City'in 6-7 milyon için ederson'u yollamasının bir nedeni yok , yollamasa daha iyi olur en azından net bir yedek kaleciederson'un bir senelik kontrati kaldi + 32 yasinda
Ben ne zaman paylaştım o hesapları yavNasıl yok? Senin paylaştığın hesaplar paso teklif verdik dedi
City parayı beğenmiyor hedef cidden edersin olsa çoktan alırdık benceDonnaruma olmasaydı edersona takardim kafayı
City edersonu bırakmıyor bi de
kaleci hariç maliyetli sadece 1 transfer yapacağızBen ne zaman paylaştım o hesapları yav
Mektebi gala paylaştım sadece
Yabanci basın yazmadı demek istedim
Kimse harakiri yapacak kadar Japon değil üstat
Jefe mete vardı. Ben de senden görüp bakmıştım. 2 - 3 hesap daha vardıBen ne zaman paylaştım o hesapları yav
Mektebi gala paylaştım sadece
Yabanci basın yazmadı demek istedim
Osi gelirse 2.5 m euro veririm demis galiba tam emin olmamakla beraberRezan olayı ne arkadaşlar? Adam trending olmuş her yerde rezan ismi geçiyor.