Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1000011318.webp

Öncelikle gunaydin Galatasaray ailesi

Sonrasinda kes lan tatava yapmayi. Illa birinin demesiylemi yardim yapacaksin? 2.5 milyonluk katil abonesi dagit veya forma/urun/bilet herneyse. Yardim etmek isteyen herturlu eder!
Ona bile gerek yok deki ben antrenman şortunun lastik kısmına isim yazdırmak istiyorum.

Siyahi atletik biri gelsinde kim olursa olsun, bizim sanchezde çok sakar ama hızıyla ve aklıyla coğu şeyi çözüyor, hızlı atletik adam şart. O yüzden sakat jakobssun ölüsü bile yardırdı ligin sonlarında.
Disasi olabilir haber gercekse. Gecen sezon adi bizimle anilmisti

SAğ bek, kaleci, orta saha nerde. Osimhenle kandıramazsınız bizi.

😁😁😁😁

Artık bizde elit takümlar mertebesine yükseldik yerimiz tam olarak atletico madrid ile arsenal arasında..

ederson geldiği senaryo da zaten atleticoyu da geciyoruz.

Artık bizde elit takümlar mertebesine yükseldik yerimiz tam olarak atletico madrid ile arsenal arasında..

Evet bu isler basariya degil, alinan oyunculara bakar. Suudi takimlarda zaten baya Avrupali takimi gecti o yüksek rakamli transferler sayesinde.

Evet bu isler basariya degil, alinan oyunculara bakar. Suudi takimlarda zaten baya Avrupali takimi gecti o yüksek rakamli transferler sayesinde.
Yaptığın ironiyi anladim ve aldım cevabımi. Madem öyle hadi buyur er meydanına bakalım sampiyonlar liginde ne yapacaksın?
Stoperde sadece elit stoper olarak sanchez var baska yokk bunu da bir düşün hocam.

Yaptığın ironiyi anladim ve aldım cevabımi. Madem öyle hadi buyur er meydanına bakalım sampiyonlar liginde ne yapacaksın?
Stoperde sadece elit stoper olarak sanchez var baska yokk bunu da bir düşün hocam.
Bu aralar sert çıkışlar yapıyorsun. Biraz sakin olmalısın dostum. Özel hayatında ters giden bir şeyler mi var?

Singo hocam..en kritik hamle haline geldi

O gelirse ilerde Sane istediği hareket özgürlüğüne kavuşacak

Öyle böyle önemli bi transfer değil singo

Sağbek sorunsalı bu şekilde biter yoksa bizi sağ kanattan delik deşik ederler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt