Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osimhen antep maçında kart cezalısıymış. hayatımda bu kadar saçma bir şey ilk defa duydum. geçen sezondan kalan sarı kart cezası temizlenmiyor mu? :D
AYNEN Hagi'nin de 2001 son trabzon maçında gördüğü sarı kart cezası İanis Hagi'ye geçti mesela, olur da alırsak Antep maçında oynayamayacak :d

hocam dün youtube'dan berk göl ile ılgaz çınar yayında söyledi, antep ilk maçında oynamayacak cezasından dolayı diye. şimdi de arattım google'dan , karşıma bu haber çıktı.

ortalığı ateşe vermiş gibi olmayım da :D umarım berk göl ve ılgaz çınar yanlış biliyordur, haber de kolpadır. bildiğim bir şey yok. gördüğüm aktardım yalnızca :D
Gscimbom tarihinde atılmış en nokta postlardan birisi tarafıma ait.
Ekran Resmi 2025-07-31 11.00.07.webp

Gecen yil puan kaybettigimiz maclara baktim ..
- 2 k.pasa maci kendi salakligimiz
-Eyup maci top kaleye girmedi resmen berke kurtaris rekoru kirdi
- hatayi soylemeye gerek yok 5 hafta once kume dusen bir takima puan verdik
- bjk maci frankowski dengesizi bedavadan atildi..

Evimizdeki fener beraberligi disinda puan verdigimiz tum maclar kendi hatamizdan olmus.. Tabi ki her maci kazanamazsin formsuzluk vs olur ama bizimkiler cidden can sıkıcıydı
bir de diğer açıdan bakalım:

puan kaybetmenin eşiğinden döndüğümüz ama 3 puanı aldığımız maçlar da oldu:

son saniye pozisyonu ile atıp kazandığımız 4-3'lük ts maçı gibi mesela. hiçbir şey oynamadığımız ama osimhen'in bireysel eforu sayesinde kazandığımız, antep-rize deplasmanları gibi. alanya deplasmanını da sayabiliriz bence.

elbette bir takım 1 sezon boyunca full dominasyon gösteremez ama senin de dediğin üzere, o kötü günlerden ders çıkarmak lazım.

takımımız (bir kaza bela sakatlık olmadığı taktirde) normal şartlar altında ligdeki tüm takımlara karşı rahatlıkla üstünlük kuracak bir kadro kalitesine sahip oldu zira.

osi son maçta sarı kart gördü cezalı duruma düşmüştü.

cezalar sonraki seneye yansıyor mu ? ( kırmızı kart görmedikçe )

kesin bilen biri yok mu

günay

sallai sanchez apo jakobs

torriera lemina

barış sara sane

osimhen

stoper alt: arda ünyay
bek alt: eren elmalı, kaan ayhan
orta saha alt: kaan ayhan, berkan kutlu
hücum alt: yunus akgün
santrafor alt: icardi

an itibariyle yukarıdaki kadronun hepsi tapulu oyuncumuz. antep maçına yukarıdaki oyuncu grubu ile çıkabiliyoruz. gayet iyi duruyor kağıt üzerinde.

sezona güçlü ve seri galibiyetlerle başlamak çok önemli. şampiyonluğun iki anahtarından biri sezona seri galibiyetler ile başlamak.

yoğun cl trafiği başlamadan önce, haftada bir, sadece lig temposunda 4-5 maç oynayacağız. 5/5 ile başlamak çok önemli.

Evet dün akşam %90 gs youtubeları yayın basmadı - bu akşam hepsi taşlarını dökmeye çalışır heralde.

Sarı kartlar yeni sezonda temizleniyor. Yani kural böyleydi, değiştiyse bilemem.

(6) Bir ligde, çift devreli lig usulü oynanan müsabaka veya kademelerden sonra ayrıca
kademe veya kademeler olduğu takdirde, çift devreli lig usulü oynanan müsabakalarda görülen
sarı kartlar ve cezaları sonraki kademelere taşınmaz.

(7) Bir sezonda görülen sarı kartlar ve cezaları sonraki sezona taşınmaz.

Dediğim gibi Osimhen cezalı değil.

evet ilk ve son defa simulasyona tıkladım.

fena değil he ? ironik şekilde haaland vs Osi ....osi vs juve oldu ama

okan hocannın konsantrasyon kaybedebileceği deplasmanlar çıktı ama.

Kura RG.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt