Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.142
- 39.937
- 3.013
Heycan basti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
karşı apartmandaki birinin cocugu düdük almış sabahtan beri düdük öttürüyor üstadSeni konudan atarim bak
Sen once git onu döv, cocuk kucukse dudugunu al firlat.karşı apartmandaki birinin cocugu düdük almış sabahtan beri düdük öttürüyor üstad
gidip konussam döverler beni
napacagimi sasirdim
hayatimda hic kavga etmedim kiSen once git onu döv, cocuk kucukse dudugunu al firlat.
bu takım beni ağlatacak yemin ederim harika bir takım.
ben inanıyorumdün youtube'dan 10m euro gelir elde ettigimiz yönünde çıkan haberlere inanan var mı ya acaba
Okan Hoca’nın oyununda ihtiyaç duyulan bek, Mariano gibi klas bir oyuncu değil. Bize; ciğersiz, alan kontrolü yapabilen, markaja giren, fiziğini kullanan biri lazım.
Asist/Gol özelliği var ya da yok hiç önemli değil.
Buchi'nin mi tahmini Alpay'in mı demek istedim. Bir ihtimal acaba Buchi'nin tweetini mi yazdı dedim. Bakmaya üşendimyönetimden %5 leao %10 diğer gibi bi bilgi gelmiş olabilir mi halilim
Karşi apartmandaki düdügün sesi sana nasil gelebiliyor olumkarşı apartmandaki birinin cocugu düdük almış sabahtan beri düdük öttürüyor üstad
gidip konussam döverler beni
napacagimi sasirdim
Bisiklete binmeyi öğrenmek ile aynı şey.hayatimda hic kavga etmedim ki
nasil dövüsülür bilmiyorum
dün youtube'dan 10m euro gelir elde ettigimiz yönünde çıkan haberlere inanan var mı ya acaba
cocugu balkona koymuslarKarşi apartmandaki düdügün sesi sana nasil gelebiliyor olum
Bu topcularda iyice sapittiAlexander Isak, eski kulübü Real Sociedad'ın tesislerinde antrenmanlarını sürdürüyor. Newcastle'a dönmek istemeyen Isak, Liverpool'a gitmek istediğini yönetime bildirdi. (Sky Sports)
Buchi'nin mi tahmini Alpay'in mı demek istedim. Bir ihtimal acaba Buchi'nin tweetini mi yazdı dedim. Bakmaya üşendim
Kung fu bilmene gerek yok, en kotu karsindaki olayi anlamadan bir osmanli tokati atarsin.hayatimda hic kavga etmedim ki
nasil dövüsülür bilmiyorum