Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.434
- 6.349
- 1.073
Aston Villa çaktı onu Juve'ye 50m+ €Takim icinde huzursuzluk yaratiyormus profesyonellikten uzak tavirlariyla.
5 yıllıkta sözleşme yaptı Luiz. Yatış... Voleyi vurdu, dünyalığını yaptı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aston Villa çaktı onu Juve'ye 50m+ €Takim icinde huzursuzluk yaratiyormus profesyonellikten uzak tavirlariyla.
üstüne tanimam
wesley fofana futbol oynayamıyor direkt.Bacak nakli bekliyor , teknoloji gelişince geri dönecekmiş futbolaWesley Fofana sol stoper oynuyo mu
8m usd oluyor gibi![]()
Sakat mi o da yaO herif yakinda futbolu birakacak, napacan onu?
Olm sen bir oyuncu yazarken hic bakiyormusun kimdir nedir diye?Felipe melonun yerinin dolduracak tek adam wesley fofana.Allahim nasip et![]()
Puffwesley fofana futbol oynayamıyor direkt.Bacak nakli bekliyor , teknoloji gelişince geri dönecekmiş futbola
Arada bakyomOlm sen bir oyuncu yazarken hic bakiyormusun kimdir nedir diye?
Adam 4 yildir ameliyat uzere ameliyat oluyor, 5 yilda 1 sezon oynamisligi var bildigin bitik.Sakat mi o da ya
OhaaaaaAdam 4 yildir ameliyat uzere ameliyat oluyor, 5 yilda 1 sezon oynamisligi var bildigin bitik.
Olur neden olmasın. Durağan adam yok takımda.Barış 'ın Strasbourg maçındaki forvet performansını izledikten sonra Barış 'ın 2. forvet olduğu Sane - Osimhen - Barış - Yunus 'lu bir 4-4-2 olabilir mi? Merkezi Torreira & Lemina ikilisiyle tuttuğumuz
benim yok diye hatırlıyorum o da bir örnek scout filanda boş iş bizde kalitesi olan adamı alıcan. Scoutun kralı Brumaydı 1 adım öteye gidemedi bizde. Yerli gençler bizde yabancı gençlerden daha başarılı.
uzak dursunTakim icinde huzursuzluk yaratiyormus profesyonellikten uzak tavirlariyla.
Antony 10 oynayabilir mi?Sancho
Garnacho
Antony
bu üçünden ikisi bence Fenerbahçe ve Beşiktaş yapacak.
Tahminim
Sancho / Garnacho-Fb
Antony-BJK
olur.