Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.288
- 101.504
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamin tüm Bonservisini ,maasini bildigin hatta onlarinda ne zaman odenecegini vs biliyorken. Bunu twitter gs sayfasinda 3 satir olarak goremedigin icin mi lan bu senaryo :dSaglik kontrollerinde problem mi cikti acaba
Saglik kontrollerinde problem mi cikti acaba
Futbol sorusunun sorulmadigi bir Voleybol programina katilsin o zaman. Üstüne vazife olmayan şeylere burnunu da sokmamıs olur.yönetici bulmuşken sunucu sormuş - buda gevelemiş. hoş değil bu tür açıklama , alışık değil belli ki.
Niye oynadığı ligin şartlarına göre fb de sansasyonel paralar harcadı ve harcıyor. Sonuç? 0 başarı. Manu ile kafa kafaya gidiyorlar bence.aklı selim bi topcu united a gitmez. kulüp büyük eyv da f/p en kötü durumdalardır. en şanssız taraftar manu taraftarıdır açık ara. bu kadar para harcayıp sıfır başarı gerçekten yetenek ister.
Zaten bildikleri şeyin peşinden koşuyorlar22 saattir sigara içmiyorum musap ve Zeytinli postlarini okumak daha çok sinirlendiriyor

SD adayı işte boşa çıkmış. Asıl atma sebebim bizim Ederson işini etkiler mi acaba diye düşündüm. Sonra orasının İngiltere olduğu ve işlerin kişiler ayrılsa bile fazla etkilenmeyeceği şeklinde yorumladım kendi kafamda.Tilkisiki mi?
Kap yeni nöbette
13 #hcKap yeni nöbette