- 24 Mayıs 2009
- 18.539
- 19.973
- 2.273
Açarızbi nöbet açta bombeler patlasın artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açarızbi nöbet açta bombeler patlasın artık
shaktar-bjk maçı ne olur? üst-alt?niye herkes birbirine ustat diyor
niye herkes birbirine ustat diyor
Entelektüel bir ortamda nezih insanlar böyle konuşurniye herkes birbirine ustat diyor
Hasan Yakup için de haberler vardı o bitti mi bilmiyorum ama altyapı için sonunda bir çalışma var gibi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben de beğeniyorum. 30a falan bize isterimBrahim enfes topçu
Umarım alamazlar
Günün en güzel yorumuDonnaruma %5 bile olsa böyle bir ihtimal doğduğunda tabii ki şansını deneyeceksin, dibine kadar zorlayacaksın. Belki de aktif en iyi kaleci. Kesin şekilde dünyanın en iyi 3 kalecisinden birisi.
Ederson'un bir avantajı ise tabii ki Güney Amerikalı olması. Bunu unutmamak lazım, şuan takıma gelen Güney Amerikalıların kendisini evinde gibi hissettiği bir ortamımız var. Ederson burada adeta yeniden doğuş hikayesi yazabilir. Nefis bir performans ile dünya kupasında forma kapabilir.
Ewt üstad 21:00
Ama bjk maci ile cakisiyor
Hayret ettiren iki dogru tercihini kutlarimSatırxSütun
3x1 > 2x3 > 1x3 > 2x1 > 2x2 > 3x2 > 3x3 > 1x2
Eşeği sudan getiriyoruz baligi da kavağa çıkarıyoruz rengimMorata’nın hakkından vazgeçiyoruz (8 Milyon Euro)
Jakobs’u bedavaya veriyoruz (12 Milyon Euro)
Leao’ya 10 kiralama + 30 zorunlu opsiyon daha ekleyip alıyoruz
Şu şekil beraber gelselerDonnaruma %5 bile olsa böyle bir ihtimal doğduğunda tabii ki şansını deneyeceksin, dibine kadar zorlayacaksın. Belki de aktif en iyi kaleci. Kesin şekilde dünyanın en iyi 3 kalecisinden birisi.
Ederson'un bir avantajı ise tabii ki Güney Amerikalı olması. Bunu unutmamak lazım, şuan takıma gelen Güney Amerikalıların kendisini evinde gibi hissettiği bir ortamımız var. Ederson burada adeta yeniden doğuş hikayesi yazabilir. Nefis bir performans ile dünya kupasında forma kapabilir.
2 tane olacakmisBence 1 tane daha sansasyonel bi transfer daha olacak
İnşallah2 tane olacakmis
Köpeklerin bedduası tutmaz merak etme. İyiler her zaman kazanırİğrenç fb zihniyeti inş sakatlanır diye dualara başlamış