Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.795
- 41.552
- 3.413
Buna da engel olamaz hainsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bukadar merhametli olmaYok. Ben suresiz banlanmali diyorum
Solo Il Gala
Batrakov için de Başkan ısrarla isttiyor denmişti.. Bir de geçen yıl ki Uğurcan transferi var..Her habere inanmamak gerekiyor bence ahb
İşin aslı astarı nedir bilemeyiz tabii ancak o kadar müdahil olduğunu düşünmüyorum yine de
Geçen yaz kötü mü osimhen singo Uğurcan İlkay aldık, bu transfer dönemine kötü diyorsan vallahi pesSon gün ndombele gelen
Polonyalı çocuk yerine sallai gelen
Terim dönemi hiç santrafor gelmeyen
Dönemlerden bile kötüsünü yaşattılar vallahi helal
Geçen yaz da kötüydü gerçi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uğurcan bons dışında en doğru kaleci tercihi idiBatrakov için de Başkan ısrarla isttiyor denmişti.. Bir de geçen yıl ki Uğurcan transferi var..
Çok da öyle söylenti gibi durmuyor ama umarım öyledir..
Serdar Unsal baslatti. Adami iyice agresiflestiren oydu kanimca. Obsesif bir sekilde saldirdi hep, en sonunda adam da artik hicbir elestiriye gelemedi ve bugunku durum aciga cikti.Fazla agresif tutumu herifin
kavga etmek için yazıyo gibi gelmişti bana
Onları susturdu istifa tezahüratı olursa münferit olurBu saatten sonra hain özbek örgütünü protesto etmeyen tribünün şerefini sorgularım.
Mate sarr ile leaoyu bilsinSacha malı geçen hafta 65e Osimheni yolluyodu etkileşim için boş yapıyo olabilir
Buna da engel olamaz hainsun
Sacha kim lan ne duyumu vermisMate sarr ile leaoyu bilsin
Gerisini sallasın. Bosver
KaçıncıdasınLeao hikayesi Osi Uguwucku olayına benziyor gibi
Görelim bakalım
Geçen yaz kötü mü osimhen singo Uğurcan İlkay aldık, bu transfer dönemine kötü diyorsan vallahi pes
Mate sarr ile anlaştığımız yazdı ve teklifi söyledi ya biakc gün önceSacha kim lan ne duyumu vermis