Transfer Nöbeti #12

SON DAKİKA | Galatasaray, George Gardi üzerinden Malick Fofana ile ilgileniyor. (Ali Naci Küçük)
Hahahah

Aynı anda hem leao hem fofana

Yönetim son tuşlara da basıyor

Haa gayret şunun şurasında 1 hafta kaldı

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçen sene bence davinsondan falan iyiydi ama ağırlaştı biraz artık , hamleleri falan geç yapıyo dönmede zorlanıyo ondan pek emin olamıyorum sanki sancheze ek olarak bir tane daha hızlı,güçlü stoper alsak daha iyi olur gibi geldi hadi yani en kötü alternatif biri olsa da olurdu iyi olan oynardı
Apo ve barış için şunu diyebilirim sezona kötü girip sonradan toparlıyor bu ikisi özellikle barış çok net bu şekilde Leao ile birlikte efsane ikili olurlar

Milan bizim aklıevvelleri 50 lik yapar.

Apo ve barış için şunu diyebilirim sezona kötü girip sonradan toparlıyor bu ikisi özellikle barış çok net bu şekilde Leao ile birlikte efsane ikili olurlar
evet ben barış'ın da toparlayacağına inanıyorum bu arada geçen sene gerçi iyi girmişti ama bu sene böyle denk geldi hala çok iyi oyuncu toparlar.Apo keza geçen sene kötü girip sonradan toparladı ama dediğim gibi onun yaşı var ya o yüzden barış kadar kesin emin değilim bu sene de toparlar mı diye.Büyük ihtimalle tarihimizin ilk 3 f/p transferleri arasındadır belki birincidir ama yine de birileri lazım gibiydi.Gerçi dediğim gibi leao çeksinler hakan gelsin 1 tane de iyi os alsınlar hiç sorun yok apo oynasın yine oraya da pek takılmam

Osimhen ıle kımı vs yapsam eziyor

1787690006193.webp

Geri
Üst Alt