Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.502
- 3.648
- 1.198
hocam bugün toplantıda küsküyü vermiş gibi bir ambiyans mevcut
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HahahahSON DAKİKA | Galatasaray, George Gardi üzerinden Malick Fofana ile ilgileniyor. (Ali Naci Küçük)
Daha cok beklersinLEAOOOOOOOO
İŞTE BU ÇOK BEKLEDİK ÇOK
Apo ve barış için şunu diyebilirim sezona kötü girip sonradan toparlıyor bu ikisi özellikle barış çok net bu şekilde Leao ile birlikte efsane ikili olurlargeçen sene bence davinsondan falan iyiydi ama ağırlaştı biraz artık , hamleleri falan geç yapıyo dönmede zorlanıyo ondan pek emin olamıyorum sanki sancheze ek olarak bir tane daha hızlı,güçlü stoper alsak daha iyi olur gibi geldi hadi yani en kötü alternatif biri olsa da olurdu iyi olan oynardı
Gördük İlkay ı bir Hakan eksikti 5 te ona sıksınlar bir o eksiktileao'yu indirecekler hakanı da indirin aynı uçakta getirin arkadaş
Gökhan dinç uçak muhabbeti yaptı o kolpa sıkmaz pek geneldeIki saat önceki Sacha Tavolieri tweet'ini okuyup duyumculuk yapıyor şaklaban herifler.
evet ben barış'ın da toparlayacağına inanıyorum bu arada geçen sene gerçi iyi girmişti ama bu sene böyle denk geldi hala çok iyi oyuncu toparlar.Apo keza geçen sene kötü girip sonradan toparladı ama dediğim gibi onun yaşı var ya o yüzden barış kadar kesin emin değilim bu sene de toparlar mı diye.Büyük ihtimalle tarihimizin ilk 3 f/p transferleri arasındadır belki birincidir ama yine de birileri lazım gibiydi.Gerçi dediğim gibi leao çeksinler hakan gelsin 1 tane de iyi os alsınlar hiç sorun yok apo oynasın yine oraya da pek takılmamApo ve barış için şunu diyebilirim sezona kötü girip sonradan toparlıyor bu ikisi özellikle barış çok net bu şekilde Leao ile birlikte efsane ikili olurlar
Bende öyle düşünüyorumLeao iş yapmaz ya boşuna yükseliyorsunuz bence sırf transfer ve isim açlığından başka bir şeyi karşılamaz.