Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 28.132
- 14.544
- 1.498
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan tek adam alsınlar o da bu olsun yaaaGel aslanim
27 si dedin orta saha dedin üç tane istiyom bu eziyete az bile vallahaHakan ve Sarr süper olur hocam
Camavinga büyük hayal ya
Az önce youtede canlı yayına katıldım sktsport ta ansızın gelişme okudular canlı canlıne anlatiyon kamil
Apo kötü stoper değil orta saha kötü topu alan Apo’ya geliyor herif zaten ağır hamleli adammüthiş bir ekip valla apo da eksik kalsın yapacak bir şey yok deriz
Hocam mohti denen arkadaş perşembe özel uçak gidiyo dediGökhan sallıyor mu doğru mu acaba
geçen sene bence davinsondan falan iyiydi ama ağırlaştı biraz artık , hamleleri falan geç yapıyo dönmede zorlanıyo ondan pek emin olamıyorum sanki sancheze ek olarak bir tane daha hızlı,güçlü stoper alsak daha iyi olur gibi geldi hadi yani en kötü alternatif biri olsa da olurdu iyi olan oynardıApo kötü stoper değil orta saha kötü topu alan Apo’ya geliyor herif zaten ağır hamleli adam
Yine gidip boş bir u23 yedek bulacaklar kesin forvete. Hep karavana sıkıyor heriflerg. dinç: santrafor u23 olabilir
g. dinç: gsli yöneticiye leao'yu sordugumda "bitmeye çok yakın" ifadesini aldım