- 2 Temmuz 2011
- 139.053
- 59.500
- 5.488
Forvet kanat forvet herhalde 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün fotoda diz komple sargıda, muhtemelen yine oynamaz bir süresingo gecen mac oyuna girdi. sakat degil. kolpaya son verelim.
Ben maliyetinden dolayı istemiyordumdemirovici %99'umuz istemiyoruz dursun beğ ile makara yapabilirler
Forvet için bana gelen 1 duyum var.Özele bak ulanumarım birileri leao'yu alak bari santraforu da yedekler diye düşünmüyordur
orijini santrafor olan biri şart oğlu şart
barcadan çıkan adamların trde bu yaşta tutması zor bence ama bu çocuk hırslı çocuk iş yapar bencebu çocuk fakir rodrisi olur mu
antrenmana cikan adam niye oynayamasin yav goztepe macinda sahadaBugün fotoda diz komple sargıda, muhtemelen yine oynamaz bir süre
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
özelimiz yok burada biz bir aileyiz duyumlar buradan yazılsın plsForvet için bana gelen 1 duyum var.Özele bak ulan![]()
Tell demişlerumarım birileri leao'yu alak bari santraforu da yedekler diye düşünmüyordur
orijini santrafor olan biri şart oğlu şart
Troll 1 Mesaj heisözelimiz yok burada biz bir aileyiz duyumlar buradan yazılsın pls
kanka hucum defans metrıklerı vs degısıyorEe geçen gün minicik değil miydi leaonun grafiği
Sürekli farklı
hyr lang italyada kalıorYarim saat icinde camavinga,hakan,yusuf,tell,leao ve lang’i transfer ettik
barış alperin sağ bek olması şokuBarış’ı forvet yaparak Leao Sane Yunus ile ön bölgeyi daha mobilize yapacağız gibi hissediyorum