- 13 Ekim 2014
- 109.137
- 58.649
- 4.708
Ben halen kimseyi alamayacaklar diyorum. Yine servis haberler bunlar vs.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiralama bedeli verip maaşını kulübüne ödetebilirler. 3-4 kiralama veriyoruz ama maaşını siz ödeyin hesabı.Maaşı çok
Osi'yi ne yaptın AlpayBarış’ı forvet yaparak Leao Sane Yunus ile ön bölgeyi daha mobilize yapacağız gibi hissediyorum
Sarra satıp sarr almak hata olur bence elimizde sarra gibi bir profil yok orta saha çok kısır olur yaratıcılık ciddi zarar görür. Tüm yükü 21 yaşında ki batrakov'a bırakmış oluruz.Teklif 30 üstü ise gidebilir. Pape Sarr dedikleri gibi hazırsa eğer. Bir de Hakan dedikoduları çıktı ki ben pek inanmıyorum.
Hakan sorunlu, kibirli adam. Yillik 10’dan asagi gelmez. Benim Sane’den eksigim ne der. 2+1 kontrat ve yillik 5-6 milyonu kabul etmeyecekse cehenneme kadar yolu var.Hakan Çalhanoğlu içinde bonuslu filan 15 filan teklif vermek lazım. Hakan da bir zahmet maaş konusunda fedakarlık yapsın. Defans önünde oyun kurmada ilaç olur. Abdülkerimin uzun toplarından kurtuluruz. Forvet içinde kadrodan artık birini satsinlar
Hakan + Sarr gelir en kötü Yunus var 10 no için. Batrakov kaldıramazsa.Sarra satıp sarr almak hata olur bence elimizde sarra gibi bir profil yok orta saha çok kısır olur yaratıcılık ciddi zarar görür. Tüm yükü 21 yaşında ki batrakov'a bırakmış oluruz.
TCKZU kim?Derhal TCKZU yu Milano ya gönderin
Hakan futbolu gsde bırakmak gibi bir hayali varsa buraya gelirken parayı da kusura bakmasın düşünmeyecek. Fb ile flört ediyor taraftarın yarısından fazlası ona şu an düşman. Gelmesini istemem ama mevcut koşullarda elimiz kolumuz bağlı. Böyle bir şey yapmak zorundayız.Hakan sorunlu, kibirli adam. Yillik 10’dan asagi gelmez. Benim Sane’den eksigim ne der. 2+1 kontrat ve yillik 5-6 milyonu kabul etmeyecekse cehenneme kadar yolu var.
sağ eli sağlam sorun yok