Transfer Nöbeti #12

Loopa girdik artık isimler çoğaldı çoğaldı piyasada adam kalmayınca leao camavinga yusuf derken başa sardık, can haberleride hortlar bir sonraki adım

Hakan Çalhanoğlu içinde bonuslu filan 15 filan teklif vermek lazım. Hakan da bir zahmet maaş konusunda fedakarlık yapsın. Defans önünde oyun kurmada ilaç olur. Abdülkerimin uzun toplarından kurtuluruz. Forvet içinde kadrodan artık birini satsinlar

Singi'ya ilk 2 Liverpool maçını izletip borcunu ödediğine inandıralım

Teklif 30 üstü ise gidebilir. Pape Sarr dedikleri gibi hazırsa eğer. Bir de Hakan dedikoduları çıktı ki ben pek inanmıyorum.
Sarra satıp sarr almak hata olur bence elimizde sarra gibi bir profil yok orta saha çok kısır olur yaratıcılık ciddi zarar görür. Tüm yükü 21 yaşında ki batrakov'a bırakmış oluruz.

Tekrar söylüyorum Leao + Mate Sarr + Hakan Çalhanoğlu + Tel + u23 sol stoper alıp Ngaha kiralık + Singo/Sallai ikilisinden birisini yollarsak çok rahat kurarız bu kadroyu.

Bu kadro bence herkesi tatmin eder. Leao ve Tell yedek forvet olarak da düşünülür. Başka u23 forvet adayına para gömüleceğini sanmıyorum.

Hakan Çalhanoğlu içinde bonuslu filan 15 filan teklif vermek lazım. Hakan da bir zahmet maaş konusunda fedakarlık yapsın. Defans önünde oyun kurmada ilaç olur. Abdülkerimin uzun toplarından kurtuluruz. Forvet içinde kadrodan artık birini satsinlar
Hakan sorunlu, kibirli adam. Yillik 10’dan asagi gelmez. Benim Sane’den eksigim ne der. 2+1 kontrat ve yillik 5-6 milyonu kabul etmeyecekse cehenneme kadar yolu var.

Gelirken aldığı ucuk rakama rağmen beş karış suratla gelmişti. Ondan Singodan bize hayır gelmez

Özel ! Singo antrenmanda bu şekilde görüldü.

1787694679933.webp

Hakan sorunlu, kibirli adam. Yillik 10’dan asagi gelmez. Benim Sane’den eksigim ne der. 2+1 kontrat ve yillik 5-6 milyonu kabul etmeyecekse cehenneme kadar yolu var.
Hakan futbolu gsde bırakmak gibi bir hayali varsa buraya gelirken parayı da kusura bakmasın düşünmeyecek. Fb ile flört ediyor taraftarın yarısından fazlası ona şu an düşman. Gelmesini istemem ama mevcut koşullarda elimiz kolumuz bağlı. Böyle bir şey yapmak zorundayız.

Geri
Üst Alt