- 23 Ocak 2019
- 26.158
- 33.962
- 2.273
Mesaj arayanlar toplansın;
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yuzde yuz henfikirim.federasyonun gündeme aldığı yabancı kuralını esnetme işi, kabul edilebilir bir şey değil. ligin 3. haftası oynanırken kural değiştirilmez. bu değişiklik isterse %100 gs lehine olsun.
kurala gelirsek... konuşulanlara göre; ligde mevcut 10+4 kuralı devam edecek. kulüpler türkiye kupasında oynatabileceği +2 yabancı (yaş koşulu olmaksızın) yazabilecek. tabi bu iki oyuncu avrupa kupalarında da forma giyebilecekler böylelikle (takımları eğer uefa listesine yazarlarsa tabi).
bu kuralın, fb'in içinden çıkılması zor yabancı oyuncu durumunu rahatlatmak için alındığı besbelli. ancak eğer bu kural bu şekilde değişirse, gs da bu değişikliğe mecburen adapte olmak zorunda ve bu değişiklik gs'ın da işine son derece yarayabilir. gs'ın an itibariyle 1 adet yetişkin + 1 adet u23 hakkı hali hazırda bulunuyor zaten. singo ve ugochukwu'yu bu +2'ye kaydırabilirse, 2 yetişkin + 2 u23 hakkı açılacak. bu haklar doğru kullanılırsa, sezon kurtarılabilir.
singo ligde işe yaramıyor ama cl'de fark yaratıyor. üst üste maç oynayınca sakatlanıyor. bu sebeple kendisinden cl+türkiye kupasında faydalanabileceğimiz, aralıklı/az kullanabileceğimiz bu senaryo iyi olurdu. cl'de iyi performans sergilerse satış ihtimali de artardı. lesley zaten maç sayısı dolmasın ve 30 m euroluk kazık gibi opsiyonu aktifleşmesin diye az oynatılacak bir transfer görünümünde. bu iki oyuncuyu yeni açılan +2 kontenjanına kaydırmak en mantıklısı olurdu.
tabi bu hamlelerin ve açılacak yeni kontenjanlar ile birlike yapılması gereken takviyelerin yapılması konusunda, koskoca yaz boyunca sinek avlayan bu yönetime zerre güvenim yok ve dediğim gibi isterse %100 gs lehine olsun, kural değişikliği yapılması son derece yanlış olur ama durum bu şekilde.
Haziran ayında ben de istemiyordum.leaoyu istemem
Haziran ayında ben de istemiyordum.
Temmuzda da.
Ama şu anda istemezsek işin sonu Efecan Karaca.
Osimhen-Yıldız Leao kankası
Nhaga Portekiz
Hayırlı olsun Leao almışık![]()
Muhtemelen öyle fiyatı arttırmaya çalışıyorlarda bu saatten sonra 40-45 arasına biter daha fazlası olmaz.Aston 6 -7 yaziyordur biz 10-12. Duble maas yani.
Ki bana italyanlarin kullanmayacaklari, kendileri icin problemi gordukleri adamdan maksimum parayi cikarma cabasi gibi geliyor aston villa muhabbeti . Italyanlar gundem hizlandiginda hemen yapistiriyor 2 3 tivit
Zaha hangi takımı şampiyon yapmış ki Leao ile kıyaslanıyor oyuncu standartı konusunda arada uçurum fark var.Zahayı oynatmayan hocamız leaoyu nasıl oynatacak