Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 81.625
- 93.321
- 5.263
Ulan alın şu adamı ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Astona hayırlı olsun
Mesaj arayanlar toplansın;
diz iltihabı sorunu varmış galibaaslaniyi alin barisalim
Stoper singo gelsin hemenGünaydın
Galatasaray ile Lens, El Chadaille Bitshiabu ile ilgileniyor. Leipzig, oyuncuyu kiralamaya sıcak bakıyor. (Le Parisien)
Leaoyu sevmeyenler daha buyuk şaşkınlık sebebi rengim.Leao'ya olan sevgini şaşkınlıkla takipteyim rengim.
Nhaga kiralık gönderirler yada lesleyi kupa kısmınamı kaydıracaklar bilmem ordan bir u23 kontenjan açarlar.23 yaş altı stoper alternatifi. Bu durumda Osimheni Türk bir oyuncuyla Bertuğ, Deniz gibi yedekleyip Sol tarafa 10 futbolcu kuralına göre transfer yapacaklar demektir. Her saat planlama değişiyor. Düne kadar stoper hattını Türkle yedekleyeceklerdi.
Ben artık bu italyanların bizden etkileşim için sürekli haberlerde bizi kullandığını düşünüyorum. Bizim medyada bu kadar haber olmuyor. Bi ali naci çıkıp yorum yapıyor her şeye burhan bile sustu.Ne neon langi ya leao varken
hocam sakat değil mi bu adam kontrollerden geçemediaslaniyi alin barisalim
Millete ne emir veriyorsun, sen atamiyor musun mesaj?@Umut Işık dm atsana bi
Chronik degilse riske girilir, iyi oyuncudiz iltihabı sorunu varmış galiba
Leipzigde testen gecememis,ama ben gecen yil izledim manjak topcuhocam sakat değil mi bu adam kontrollerden geçemedi
Evet haklısın mantikliBen artık bu italyanların bizden etkileşim için sürekli haberlerde bizi kullandığını düşünüyorum. Bizim medyada bu kadar haber olmuyor. Bi ali naci çıkıp yorum yapıyor her şeye burhan bile sustu.
mostafa mohammed demek ha yana yakıla avrupaya gitmeye çalışan adamın döndüğü ilk yerin türkiye olması bazı futbolcuların maksimum kapasitelerinin farkında olmamasının özeti. Galatasaray'ın üstüne çıkabilecek bir takıma gitmesi mümkün olmayan bir adamdı. Belki bizde kafasını verse daha iyi bir takıma giderdi. Fransa'ya gidicem diye tutturdu o dönem takımı küme düştü kendi de mevlana şehrine düştü.Konyaspor, Mostafa Mohamed'i 1 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı. (L'Equipe)