Transfer Nöbeti #12

Transfer Dönemi Sonuna Kadar…

• Kullanılan toplam oy
    7
%EC%9B%90%EA%B8%B0%EC%98%A5.gif
Ortak harita leaoyu ve batrakovu garanti etti

Camavingaya de bakarız alışverişe gideyim de

Al hilalle lpoola kanat bulan dursun ins bize de bir tane bulacaktır.

bi ton sükseli isim çıktığı için langa şimdi burun kıvrılıyor hatta spastik ordusu ileri gidip gelmesini istemiyoruz diye tag falan başlatıyor da

ilk 3 maç yorumlarına bakalım maşallah herkes bugünküyle aynı düşüncede 12,25 ve 32. sayfalar :D

Yoo ben geçen sezondan beri vasat ve yetersiz buluyorum...

Biz zamaninda az bu cileleri cekmedik, yatmadik nobet tuttuk, isimler degisir yonetim sekli degismez. Simdi ki kardeslerime kolay gelsin, siz de kel kalacaksiniz Galatasaray yuzunden.

Burda kac gun kalmis, Noa Lang’i bizi satmaya calisiyorlar. Senin icin olup biten Sarr Liverpool yapabilir ama sen halen bos isler pesindesin.

Bu kurali gecen seneden biliyordunuz, Lemina ile neden uzattiniz? Icardi ile neden oyalandiniz.

Seni Allaha havale ediyorum Dursun, yat kalk Okan’a ve Osimhene dua et.

Size de iyi nobetler ama tavsiyem, buralar son uc hun ugrayin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Liverpool futbol aklına bak. 28 yaşında Palace takımında oynayan açık alan topçusu sarr’a 60 milyonluk teklif yapmış

Gs taraftarı kadar futboldan anlamıyorlar Liverpool’u yönetenler. Gidip açık alan topçusu çöpe o parayı basmışlar

GS taraftari da yavas yavas fener gibi olmaya basladi. Sarr bu takima ilac olurdu ama onlar isim pesinde Leao pesinde…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sen uğurcanı da jankat günay arası bir kalitede görüyordun ağabey problem yok o yüzden ;D

Evet TS'den çok milli maç performanslarını baz aldık ve yanıldık... Yanıldığımızı da kabul ederiz... Lang'a 20m civarı bir para verip u23 üstü kontenjanından yerseniz siz de yanılırsınız...

liverpool geçen sene 500 milyon euro harcadı kaçıncı oldu? 25 puan geride 6. oldu.. liverpool yönetenler bize transfer yapmalı

Geri
Üst Alt