Transfer Nöbeti #12

Transfer Dönemi Sonuna Kadar…

• Kullanılan toplam oy
    8
Liverpool futbol aklına bak. 28 yaşında Palace takımında oynayan açık alan topçusu sarr’a 60 milyonluk teklif yapmış

Gs taraftarı kadar futboldan anlamıyorlar Liverpool’u yönetenler. Gidip açık alan topçusu çöpe o parayı basmışlar
GS taraftari da yavas yavas fener gibi olmaya basladi. Sarr bu takima ilac olurdu ama onlar isim pesinde Leao pesinde…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Liverpool'un istiyor olması ile Galatasaray'a transferini istemek ya da istememek ölçüt değil ki. Ben, Sarr ile Leao arasında ikisinin de istenip istenmeme sebeplerini haklı buluyorum, burada bence istemeyeni ya da isteyeni eleştirmek doğru değil. İkisinin de handikapları var. Batrakov sazı alıp şov yapmazsa, iyi de bir b2b almazsak Leao ya da Sarr'ın Okan Buruk'un oynattığı mevcut oyunda başarılı olabileceğine inanmıyorum açıkçası.

Bu arada Liverpool'un asıl istediği isim Minteh ama o transfer gerçekleşmeyecek gibi görünüyor. Alternatif isimlere yöneldiler, Sarr ismi de yine birkaç gündür gündemlerinde. Şu an kadrolarında sağ kanat yok galiba. Sağa sola saldırıyorlar bir süredir.

Ah ah su torreira yada leminadan cikmaliydik.. herifler her sene huzursuzluk cikariyor.. cok pisman olcaz

Bunların leaoyu çözeceği falan yok bitti diyenler neyine bitti diyordu dün onuda bilmiyorum

Sarr'ı Monaco alır. Bizde gider onlardan 50 milyon €'luk sağlam bir kazıkla Camara'yı alırız.

Monaco'nun satış yapması lazımmış. Bizden daha sadık müşterileri de yok. Her türlü sokarlar.

Resmen Monaco ve Napoli dışında Avrupa'dan kayda değer oyuncu alamıyorlar.

Sezon bittiğinde ne konuşuyorduk? Şu an ne haldeyiz? Emeği geçenlerin abv!

Hemen araya girmek lazim Matar Sarr icin, Leao gelse bile bir kisiden cikmak lazim bu durumda Sara'yi sat iyi paraya. Oraya da Hakan'i cek.
Sara'ya talip var mı ki iyi para teklif etsinler :(

ne olursa olsun hakan'a hala karşıyım - istediği kadar sahada faydalı yanısısın.
sinsi adamları sevmiyorum.

Safi ile iş çevir , hem de milli takım DK sürecinde. o gün öyle yapan yarın sende huzursuzluk yaratır.

İsmaila Sarr için Liverpool'un devreye girmesine zerre şaşırmam. Az biraz izleyen kimse şaşırmaz.

Tabii buradaki futbol otoritelerine göre İsmaila Sarr rezil bir adamdı, 2 yıllık topçuydu, mağarası vardı, sadece kontraatak oynayan takımlarda oynayabilirdi, 30 bile etmezdi. Daha var mı saymayı unuttuğum?

Geri
Üst Alt